Murić u Partizanu za tri godine dobija pola miliona evra?

Poznati košarkaški novinar Dejvid Pik otkrio detalje ugovora slovenačkog centra

  • 13

Kao što je tokom dana najavljeno Edo Murić je novi igrač Partizana. Reprezentativac Slovenije stigao je u Beograd gde je potpisao trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

Murić je treće pojačanje Partizana koji je doveo još Milutinovića i Kuzeloglua, a kako navodi poznati košarkaški novinar Dejvid Pik, Slovenac će za tri godine uzeti pola miliona evra.

Prema Pikovim izvorima, Murić će za prvu sezonu dobiti 150 hiljada evra, za drugu 25 hiljada više, a ukoliko se dogovori saradnja i za treću sezonu još 200 hiljada. Otkupna klauzula u ugovoru iznosiće 350 hiljada evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan88vol

    11. septembar 2014 | 23:50

    Sve je to lepo...al odakle bre... Onda imaju i za Pavlovica...

  • grobar do koske

    12. septembar 2014 | 08:16

    Xxaaxxaa..ima se,moze se,isto kao i pecurkana u fudbalu,uzimas a nikom nista ne placas i tako do 60 000 000 duga,pa onda cokijeva fora sa reprogramom,koji doduse prolazi samo kod nas..!! Bravo Dule,najzad si ukapirao kako sa ovima,samo bahato,neko ce to vec MOZDA platiti..xxaaxxaa..Jos 3-4 full pojacanja i nista uradjeno u Evropi,kao i kkcz u proteklih 20-30 godina,ali nema veze,kada mogu oni sto nebi i MI kao NAJVECA KK INSTITUCIJA U SRBIJI SVIH VREMENA-Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • miami

    12. septembar 2014 | 01:45

    A posle kukaju kako nema para...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA