Ne zna se kada će Partizan zakazati Skupštinu, a nazire se novi štrajk!

Na sednici Upravnog odbora takođe će biti definisan plan aktivnosti za pripremu izborne sednice Skupštine kluba

  • 4
Zgrada FK Partizan, stadion Foto: Marko Todorović

Nakon najava da pojedini članovi rukovodstva fudbalskog kluba Partizana insistiraju na hitnom zakazivanju Skupštine kluba, na sednici Sekreterijata održanoj u četvrtak nije došlo do takvog pomaka.

Naime, Sekreterijat kluba u proširenom sastavu, uključujući prisustvo i Branka Ružića, trebalo je da zakaže sednicu Upravnog odbora, koji bi prethodilo određenju datuma održavanja izborne Skupštine. Ta sednica bi trebalo da se održi tek posle prve utakmice Lige Evrope između crno-belih i Totenhema.

"Sekretarijat Upravnog odbora FK Partizan održao je redovnu sednicu, na kojoj je razmatrao predstojeće zadatke u pripremi nastupa u Ligi Evrope, donošenja opštih akata iz delokruga organa kluba i pripremnim aktivnostima za organizaciju izborne Skupštine kluba. Sekretarijat je usvojio odgovarajuće predloge odluka opštih akata koji će biti dostavljeni Upravnom odboru na usvajanje, kao i terminski plan za njihovo sprovođenje. Na sednici Upravnog odbora takođe će biti definisan plan aktivnosti za pripremu izborne sednice Skupštine kluba. Sednica UO održaće se posle utakmice sa Totenhemom, 18. septembra," saopštio je klub.

Upravni odbor Partizana će, navode "Novosti", morati još malo da pričeka na priliku da "nadglasa" predsednika Dragana Đurića i zakaže izbornu Skupštinu pre decembra, kako je prvobitno planirano. Naredni sastanak Sekretarijata planiran je za iduću nedelju.

Pritom klubu preti generalni štrajk u Omladinskoj školi, navodno, zbog sume od 116.000 evra koja se duguje onima koji rade na stvaranju igrača u Partizanu.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alija NP

    12. septembar 2014 | 13:35

    KATANAC na vidiku

  • Vladimir

    12. septembar 2014 | 09:48

    Odlazite vec jednom !!!Posto im je jasno da im se blizi kraj oni unistavaju i omladinsku skolu

  • Tudjmanove volis boje,kao oci svoje

    12. septembar 2014 | 20:11

    Ne znam za vas al ja nacuo da se sprema fotelja za Ruzica(sps). Bio bi gori od ovoga sigurno. Jesam Zvezdas al spas za nase klubove je PRIVATIZACIJA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA