"Luckasti" NBA igrač: Javite mi kad arogantni Španci dođu do finala!

Iako je američki košarkaški savez upozorio svoje igrače da povedu računa o izjavama, krilni centar Kenet Farid prozvao je ismejao "nadobudne i arogantne" Špance

  • 2

Dok su članovi američke reprezentacije suzdržani u komkentarima i obraćanjima javnosti, krilni centar Kenet Farid ne obraća pažnju na svoje izjave.

Pošto su mnogi očekivali da će se u finalu sastati SAD i Španija, eliminacija domaćina sa Mundobasketa iznenadila je mnoge, pa tako i Farida, koji je želeo da "pokaže Špancima".

- Razočaran sam jer sam hteo da ih dobijemo u njihovoj državi. Toliko je buke bilo oko njih, a prema nama su svi bili arogantni, čak i bez poštovanja- rekao je on, pa pojasnio tu izjavio:

- Govorili su nam da nećemo moći da se nosimo sa njihovim visokim igračima, da su bolji od nas. Dakle, sve što je trebalo - je da se nađu sa nama u finalu. Pa, eto... kad dođu ti Španci u finale, javite mi-  zadovoljno je izjavio centar Denver Nagetsa i glavnog pretendenta na tron Mundobasketa.

Kada su njegovim saigračima iz američke reprezentacije rekli šta je izgovorio, mnogi su vrteli glavom, jer već nedeljama imaju jasne instrukcije iz svog Saveza da ničim ne podgrevaju atmosferu pred utakmice, naročito izjavama. Jedino je "čuvena brada" selekcije SAD, Džejms Harden, uz osmeh konstatovao:

- Kenet? Kenet vam je malo luckast- prokomentarisao je Harden.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    12. septembar 2014 | 21:47

    Decko je apsolutno upravu!! Samo da smo ih mi izbacili bilo bi mi jos draze!

  • LOŠ POTEZ ZA NJIH

    12. septembar 2014 | 20:59

    Ako kojim slučajem Srbija prođe u finale mislim da će publika biti na našoj strani baš zbog ovih izjava.A ako već bude Francuska,možda i tada,ali to već nisam siguran jer su domaćini kao što znamo upravo od njih ispali pa su možda ljuti na obe ekipe.Ali u suprotnom...značila bi nam podrška Furijine publike i naših košarkaših i drugih zvezda koji će biti tamo,Bodiroge i ostalih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA