UEFA renovira stadione Zvezde i Partizana!

FSS ušao u program UEFA zahvaljujući kojem će biti obezbeđena sredstva za renoviranje dva najveća srpska stadiona

  • 8

Lepe vesti za srpski fudbal! Evropska fudbalska unija (UEFA) odlučila je da finansijski pomogne Fudbalskom savezu Srbije kako bi sanirali probleme na stadionima Crvene zvezde i Partizana.

Generalni sekretar FSS Zoran Laković boravio je prethodnih dana u sedištu UEFA kako bi obezbedio sredstva za uklanjanje nedostataka na Marakani i Humskoj, a sve nakon zgrožavanja, najpre, Francuza, a zatim i selektora Dika Advokata terenom na stadionu Partizana.

- Boravio sam u sedištu UEFA kako bismo napravili dogovor o sredstvima. Ušli smo u program, tako da će kompletna travnata podloga u Humskoj biti zamenjena, dok će Marakana dobiti novo osvetljenje. Obezbedili smo sredstva iz UEFA - istakao je Laković za Naše novine.

Stadion Partizana biće zatvoren posle utakmice između crno-belih i Totenhema. Izvršiće se kompletna zamena terena, koji će dobiti novo ruho za meč između Srbije i Albanije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jatekec

    13. septembar 2014 | 13:49

    Opet će lopovi da pokradu i te pare.

  • Nina

    13. septembar 2014 | 12:50

    I koliko će taj kredit da košta gradjane Srbije da bi oni koji nemaju u glavi upotrebljavali noge.

  • Aca

    14. septembar 2014 | 16:55

    Navijac sam Zvezde ali nemam nista protiv.Partizana..ali stvano su nam stadioni ocajni tj tereni Pa mislim stvarno bruka...i jna i marakana Teren,trava,wc,izlged spolja...bruka Koliko para se okrenulo nisu mogli da srede malo terene...dal su bas do te mere krali da nista nije ostajalo za osnovne potrebe stadiona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA