ĐORĐEVIĆ: Nismo impresionirani Amerima, Teo ih je već dobio sa CSKA (VIDEO)

Srpski selektor smatra da američki igrači nemaju mnogo veći nivo atletskih sposobnosti od Francuza koje smo dobili u polufinalu Mundobasketa

  • 19

Jutro nakon fenomenalnog uspeha i plasmana u finale Mundobasketa u Španiji, selektor Aleksandar Đorđević je odradio konferenciju za medije na kojoj je ukratko najavio meč protiv SAD.

Ako je suditi po izjavama srpskog stručnjaka, Orlovi će i te kako biti motivisani protiv ekipe koja je svakako apsolutni favorit u meču sa Srbijom.

Ne verujem da ćemo biti impresionirani njima. Nivo atletskih sposobnosti ne verujem da je mnogo vecć od Francuza. Ja sam jos juče u svlačionici rekao da ćemo da igramo sa njima - rekao je Đorđević i dodao:

- Vrhunska evropska košarka se približila NBA. Postoje klubovi koji su pokazali da mogu da pobede NBA igrače. Čak je i Teodosić sa CSKA dobio Minesotu. Mi ćemo se truditi da igramo našu košarku. Čuda su se dešavala u prošlosti zašto ne bi i sada. Košarka je takva igra da je sve moguće.

Podsetimo, selektor Đorđević je po prvi put doveo kompletan stručni štab na konferenciju što samo pokazuje kakvo jedinstvo vlada u svlačionici srpskog tima.

(Izveštač Telegrafa iz Španije/Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    13. septembar 2014 | 11:48

    Eto sta se desava kad se Srbi sloze..

  • Procitaj...

    13. septembar 2014 | 12:12

    Kad je pocinjalo prvenstvo jedan spanski sportski list je posvetio samo 2-3 reda Srbiji. Sada, TREBA DA IM DAJU CITAVU NASLOVNU STRANU.

  • SRB

    13. septembar 2014 | 13:09

    I drugi su bili favoriti pa su pali, SUTRA DO NOVE POBEDE I Nº1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA