KOLAROV s klupe spasio Siti! ŠOU Koste! TUŽNI Totenhem pred Beograd! (VIDEO)

Zameniku kapitena reprezentacije Srbije trebalo samo šest minuta da spakuje gol vredan remija Sitija na Emirejtsu - 2:2. Asistencija i Tadića

  • 0

Asistirao je Aleksandar Kolarov Martinu Demikelisu za bod Mančester Sitija na Emirejts Areni, ali je srpski reprezentativac mogao da postane i junak Građana u 88. minutu. Na putu ka današnjoj slavi isprečila mu se stativa gola Arsenala, koji je uspeo da preokrene rezultat, ali ne i da slavi - 2:2 (0:1).

Mogao je Siti i do pobedničkog gola u nadoknadi, ali je golman domaćeg tima Šćesni nekako uspeo da se snađe na liniji, uz pomoć stative. Da je lopta završila iza njega tragičar bi svakako bio defanzivac Arsenala Košćelni kojem bi bio pripisan autogol.

Poveo je Siti sredinom prvog poluvremena kada je sevnila strašna kontra po desnoj strani. Navas je ubacio u sredinu, a Kun Aguero spremio loptu iza leđa poljskog golmana. kazna za nešto raniji promašaj Danija Velbeka. Sve je sjajno uradio doskorašnji napadač Junajteda, lobovao Harta, ali je lopta pogodila stativu. Bio bi to sjajan debi za Tobdžije da je pogodio.

Odlučni da ne razočaraju svoje navijače, učenici Arsena Vengera su bolje ušli u drugo poluvreme i izjednačili u 63. minutu preko Vilšira. Deset minuta kasnije Sančez je pokazao zašto je doveden iz Barselone, a na semaforu je stajalo 2:1 za domaćina.

A, onda je Pelegrini napravio odličan potez. Ubacio je Kolarova u 77. minutu u igru, a Srbin mu je vratio asistencijom šest minuta kasnije. odlično je izveo korner, našao Demikelisa samog na petercu i problema sa egzekucijom nije bilo.

Totenhem je pred dolazak u Beograd sam sebe pobedio na gostovanju Sanderlendu.

Umesto da se tim Maurusija Poketina vrati sa tri boda kući, autogol u 82. minutu nije nikako mogao da zadovolji "nervozne" Sparse, završeno je 2:2.

Formu u londonskom timu je pokazao Šadli, dok je drugi gol delo kristijana Eriksena.

ŠOU DIJEGA KOSTE

Čelsi je lako, ali u drugih 45 minuta slomio Svonsi na svom stadionu, a ponovo je centralna figura bio španski Brazilac pristigao letos iz Madrida.

Dijego Kosta je sa tri gola pokazao da je pun pogodak Murinja, dok je debitantski go postigao Loik Remi. Francuzu je trebalo devet minuta da postigne prvo gol na Stamford bridžu. Čelsi je slavio 4:2, a Ivanović i Matić standardno nezamenjivi 90 minuta.

Dušan Tadić je u deklasiranju Njukasla (4:0) imao asistenciju za Gracijana Pelea kod drugog gola Sautemptona.

Liverpul je daleko od forme koja ga je krasila prošle sezone. Crveni su poraženi na svom terenu od Aston Vile, a ni Lazar Marković im nije pomogao. Srpski reprezentativac se našao u startnoj postavi umesto povređenog Danijela Staridža, ali za skoro 70 minuta provedenih na terenu nije uspeo da ostavi veći trag.

Gosti iz Birmingema su triumfovali pogotkom Agbolahora u 9. minutu.

Premijer liga, 4. kolo:

Arsenal - Mančester Siti 2:2

(Vilšir 63, Sančez 74 - Aguero 28, Demikelis 83)

Čelsi - Svonsi 4:2

(Kosta 45, 56, 67, Remi 81 - Teri a.g. 11, Šelvi 86)

Kristal Palas - Barnli 0:0

Sautempton - Njukasl 4:0

(Pele 6, 19, Kork 54, Šniderlin 94)

Stouk - Lester 0:1

(Uloa 64)

Sanderlend - Totenhem 2:2

(Džonson 4, Kejn 82 ag - Šadli, Eriksen 48)

VBA - Everton 0:2

(Lukaku 2, Miralas 66)

Liverpul - Aston Vila 18.30

Nedelja

Mančester junajted - KPR 17.00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA