Retrospektiva na šta je sve Zvezda bila besna u Kruševcu! (VIDEO)

Evo koje su sve diskutabilne odluke obeležile utakmicu između Napretka i Crvene zvezde

  • 14

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju Napredak u Kruševcu u okviru petog kola Jelen Superlige, a ovu utakmicu obeležile su brojne diskutabilne sudijske odluke, kao i reakcije igrača i stručnog štaba beogradskog kluba. Evo o kojim se odlukama radi.

Domaća ekipa je imala sjajnu priliku da stigne do vođstva u 26. minutu, kada je dosuđen penal za njih. Prethodno je Savo Pavićević zakasnio sa startom nad napadačem Kruševljana, Ndajeom, ali je Predrag Rajković odbranio penal Nemanji Trujiću.

Igrao se 44. minut utakmice, kada su svi u taboru Crvene zvezde smatrali da je Dejan Santrač trebalo da pokaže na belu tačku posle starta Paunovića nad Vukanom Savićevićem, ali glavni arbitar nije smatrao da je bilo elemenata za najstrožu kaznu. Iz tabora crveno-belih su smatrali da je Santrač još dva puta trebalo da dosudi penal za njih. Bilo je to u finišu utakmice.

Prvo zbog duela između Đorđa Rakića i Janičića posle centaršuta Miloša Bosančića, kao i zbog starta Janičića nad Lukom Jovićem. Ipak, glavni arbitar nijednom nije dosudio penal za Zvezdu, što je izazvalo veoma burnu reakciju igrača i naročito Nenada Lalatovića, koji je zbog toga isključen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA