KOLAKOVIĆ: Nismo ostvarili cilj, a mnogo smo hteli!

Selektor Srbije bio je razočaran nakon što je naša reprezentacija izgubila šanse za plasman u završnicu Svetskog prvenstva

  • 7

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da je razočaran, jer se nacionalni tim porazom od Francuske oprostio od borbe za medalju na Svetskom prvenstvu u Poljskoj.

- Puno smo očekivali od ovog meča i šampionata. Nismo uspeli da ostvarimo cilj i zbog toga smo razočarani, svima nam je teško. Momci su želeli najbolje, ali desilo se to što se desilo - rekao je Kolaković.

Srpskim odbojkašima u meču sa Francuzima pobeda je bila imperativ, kao i u duelu poslednjeg kola protiv Irana.

- Dobro smo ušli u meč, odigrali na nivou i drugi set, ali je odlučila izgubljena prednost u trećem setu. Nismo imali strpljenje, izgubili smo taj period i energiju i jednostavno kao da smo čekali šta će protivnik da uradi - dodao je Kolaković.

On je najavio promene u timu za meč protiv Irana, koji neće imati rezultatski značaj.

- Moramo da idemo na pobedu u tom meču, jer Iran je veliki protivnik, a ovo je Svetsko prvenstvo. Nije svejedno biti sedmi ili deveti zbog bodova koji se skupljaju za učešće na narednim takmičenjima i Olimpijskim igrama. Biće promena u timu, zato što će određeni igrači biti nevoljni da ispune zadatak, ali sigurno ima onih koji kipte od želje da odigraju taj meč - zaključio je Kolaković.

Utakmica Srbija - Iran igra se u nedelju od 16.30 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veseli

    13. septembar 2014 | 23:51

    Kolakoviću, kažeš momci su želeli..... Da. Ali ti nisi znao da vodiš momke. Imaš ekstra tim. Sama svetska elita. Imaš extra startnu postavu i jaku klupu sve bolji od boljeg ali ti forsiras istu priču igre konstantno. Čitaju te i vrapci. Problem je u tebi. Vreme je da se povučeš.

  • Јован

    13. septembar 2014 | 23:14

    Немаш ти царе појма не мењаш играче кад треба не реагујеш кад треба ти си крив.

  • Mare

    14. septembar 2014 | 01:53

    Hvala na svemu, ali vreme je da dodje neko novi na mesto selektora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA