ATLETIKO JE DEFINITIVNO VLADAR MADRIDA: Jorgandžije slavile na "Santijago Bernabeu" protiv Reala! (VIDEO)

U okviru trećeg kola Primera, fudbaleri Atletiko Madrida na "Santijago Bernabeu" savladali su Real Madrid rezultaotm 2:1

  • 4

Fudbaleri Real Madrida ni u trećoj ovosezonskoj utakmici ne znaju za pobedu nad gradskim rivalom, Atletiko Madridom. Posle dva duela u okviru španskog Superkupa,  na "Santijago Bernabeu" odigrana je nova utakmica između ove dve ekipe, a slavile su "jorgandžije" rezultatom 2:1 i tako nanele drugi uzastopni poraz "kraljevskom klubu".

Uprkos tome što ih nije predvodio Dijego Simeone, koji i dalje izdržava suspenziju zbog isključenja na utakmici Superkupa, igrači Atletika su ponovo odigrali jednu taktički perfektnu utakmicu i tako ubili svako zrno sumnje da neće igrati na nivou od prethodne sezone.

Sa druge strane, Real ima veoma loš početak sezone i evidentno je da se veoma oseća odlazak Ćabija Alonsa, odnosno Anhela Di Marije.

Gostujuća ekipa je do prednosti stigla u 10. minutu preko Tijaga, koji je postigao gol posle kornera Kokea. Usledio je period bolje igre Real Madida i ubrzo je stiglo izjednačenje. Strelac je bio Kristijano Ronaldo iz penala u 26. minutu.

Nakon toga, utakmica je ušla u miran ritam, onakav kakav više odgovara Atletiku i upravo iz takvog jednog napada je pao pobednički pogodak.

Igrao se 76. minut kada je Arda Turan sjajno iskoristio dobar pas Huanfrana i doneo novo vođstvo svojoj ekipi. Do kraja utakmice usledio je strahovit pritisak domaćeg tima, ali nije bilo promene rezultata.

Primera, 3. kolo:

Petak

Almerija – Kordoba 1:1

Subota

Barselona – Atletik Bilbao 2:0

(Nejmar 79, 84)

Malaga – Levante 0:0

Real Madrid – Atletiko 1:2

(Ronaldo 26p - Tijago 10, Arda Turan 76)

Selta – Sosijedad 22,00

Nedelja

Rajo Valjekano – Elče 12,00

Valensija – Espanjol 17,00

Sevilja – Hetafe 19,00

Granada – Viljareal 21,00

Ponedeljak

Eibar – Deportivo la Korunja 20,45

Tabela: Barselona 9(+1), Atletiko Madrid 7 (+1), Valensija 4, Selta 4, Sevilja 4, Granada 4…Kordoba 1, Elče 1, Levante 0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislija

    13. septembar 2014 | 22:12

    Ali kako Kristina pada....Svaka cast, to bar, ako nista drugo...

  • Mare

    14. septembar 2014 | 01:54

    E pa svaka vam cast, jos jednom ste zgazili ovu preplacenu ekipu!

  • BokySw

    14. septembar 2014 | 02:46

    Volim Atletiko vise i od mame i tate a i od brata :))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA