NIKOLIĆ: Igramo Ligu Evrope, zaslužujemo veću podršku!

Sada smo konačno na vrhu posle duže vremena, mislim da je tim koji je ušao u Ligu Evrope zaslužio da večeras ima veću podršku sa tribina. U svakom slučaju ostvarili smo važnu pobedu posle pauze zbog reprezentativnih obeveza - rekao je trener crno-belih

  • 21

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan zbog  pobede nad Čukaričkim (4:2), jer su crno-beli konačno uspeli da se izdvoje na vrhu tabele.

- Sada smo konačno na vrhu posle duže vremena, mislim da je tim koji je ušao u Ligu Evrope zaslužio da večeras ima veću podršku sa tribina. U svakom slučaju ostvarili smo važnu pobedu posle pauze zbog reprezentativnih obeveza - rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

On nije želeo javno da kritikuje fudbalere, iako je bilo propusta u igri domaćina.

- Važno da smo nastavili seriju utakmica u kojima smo efikasni, pogotovo ako se uzme u obzir problemi sa kojima se suočavamo. Naravno bilo je i propusta, ali to je normalno. Mi smo jedna velika porodica, neću javno da kritikujem igrače i stvari koje su mi smetale, reći ću to njima gde je mesto - poručio je Nikolić.

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da konačan rezultat ne odslikava u potpunosti stanje na terenu

- Došli smo da se nadigrava sa Partizanom, nismo želeli da odustanemo od svog stila. Mislim da nas protivnik nije nadigrao, golove smo primili posle naših grešaka. Mogli smo da postignemo i više od ova dva. Neki faulovi su isuviše lako svirani, osetili smo se kao u streljani, a još jednom se videlo koliko Nikola Drinčić fali Partizanu - rekao je Milojević

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    14. septembar 2014 | 10:21

    Zna se odavnina ko su GROBARI i sa njihovom inteligencijom se ne manipulise(kao ovi sto su ocerupali do minusa od 60 000 000 svoj klub,a njihovi igraci ih i dan danas slave..),kada mutavi ode i sav prihod se usmeri gde mu je i mesto,a ne u privatne dzepove,bice nas na svakoj utakmici kao sto nas je uvek u ARENI ili u PIONIRU da nam se ceo svet divi kao u basketu !!! Najuspesniji klub nezavisne Republike Srbije-PARTIZAN-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Rep.Srpska

    13. septembar 2014 | 23:28

    Ko ce da gleda namestene meceve? Pa cak i vasi znaju objektivni navijaci da nemaju sta videti!

  • Sisavac

    13. septembar 2014 | 22:56

    Pobedite pravu ekipu pa ce doci ljudi. Sta hoces vise imas najskuplji i najbolji tim lige a svako ti da dva komada. Blefer od trenera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA