Evo kako je Terzić oterao Toleta iz FSS! (VIDEO)

Pre samo šest meseci Tomislav Karadžić bi "kao da ode", a Zvezdan Terzić mu "kao ne da"

  • 24

Neko je u komentarima na tekst Zvezdine reakcije posle meča u Kruševcu i oštrog zahteva da se Tomislav Karadžić povuče sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije ostavio jak utisak.

"Ovde se čini da se neko ozbiljno z....ava sa emocijama navijačima".

U suštini, sukob na relaciji Zvezda - FSS može da se gleda i kroz onu "Volimo se, ne volimo se..."

O tome koliko se zaista čudne stvari dešavaju kada su u pitanju odnos Zvezdan Terzić (Crvena zvezda) - Tomislav Karadžić govori i snimak ispod, zabeležen kompilacijom izjava tokom Skupštine Fudbalskog saveza u martu ove godine.

Što bi neki rekli, "večiti Tole" najpre ponudi ostavku, pa pruži mogućnost delegatima da iznesu optužbe protiv njega i smene ga, bilo je tu i glasanja. I... ništa.

Osta Tomislav da jaše, a ustanici iz novina, među kojima i vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić (tada alfa i omega OFK Beograd) da s vremena na vreme zaprete Toletu kako mu daju "30 dana" da ode.

- Ja ću postaviti pitanje na proveru moje odluke da se povučem sa mesta predsednika - rekao je Tomislav Karadžić u martu 2014. godine i prozvao za govornicu Zvezdana Terzića.

- Izvoli Terziću.

Ako ste očekivali da je tada, kao što je pre i posle tog događaja pričao Zvezdin gensek, varate se. Njegova izjava uopšte nije ostavila utisak nezadovoljnog čoveka. Štaviše, bio je kratak i jasan.

- S obzirom da niko nije pominjao vaš odlazak, ne vidim zašto biste to stavljali na razmatranje.

- OK, i to nije loš predlog - nasmejao je replikom Tomislav Karadžić i još jednom pitao okupljene da glasanjem iskažu nepoverenje njemu kao prvom čoveku FSS.

Pogađate, zelenog kartona za Toletov odlazak nije bilo. Svi su bili za ostanak Karadžića. Zašto?

Zašto je dobio gromoglasan aplauz na pitanje "Znači svi želite da ja ostanem?"

I zašto se s vremena na vreme zaigra ova dobro poznata igra?

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1970

    16. septembar 2014 | 19:10

    crvena zvezda je bruka Srbije kojoj se mora stati na put...dosta se narod obmanjivao kako je ona neki stub ona je stub kriminalaca i njihovh kriminalnih radnji...od prvog kola oni kukaju i krive sve i svakoga kako bi osigurali titulu kao sto su to uradili prosle sezone..odvratan klub sa odvratnim potezima..fuj

  • deki smederevo

    16. septembar 2014 | 17:20

    I 100 ti put ponavljam fk cz je nase najvece ZLO i zabluda .

  • Slava

    16. septembar 2014 | 18:28

    Da li zaista jos neko veruje da Kokeza I Zvezdan mogu da vode klub kao sto je Zvezda. Dokle budu imali licni interes dotle ce I biti tu. A da ne pominjem upravni odbor, kao da je namerno neko sastavljao sve goreg od goreg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA