Baloteli golom protiv Ludogoreca ušao u istoriju (VIDEO)

Napadač Liverpula postao prvi Italijan koji je za četiri kluba tresa mrežu u Ligi šampiona

  • 0

Mučio se Liverpul protiv Ludogoreca, osvojio tri boda tek u nadoknadi vremena sumnjivim golom iz penala, ali je bedem Bugara prvi put popustio u 82. minutu kada je Mario Baloteli svoj prvi šut ka golu Milana Borjana sproveo u mrežu.

Osim što je najavio trijumf Redsa, Baloteli je tim golom postao prvi Italijan koji je za četiri različita tima bio strelac u Ligi šampiona - Inter, Mančester Siti, Milan i sada Liverpul.

- Svaka čast Baloteliju. Napravio je golgeterski post, ali je u maniru vrhunskog napadača nastavio da radi ono što najbolje ume i to je dalo rezultata. Njegov učinak na večerašnjem meču je jako važan - rekao je Stiven Džerard nakon meča.

Prvenac u LŠ Baloteli je upisao još 2009. godine kada je zatresao mrežu Rubina u pobedi od 2:0. Potom je tri godine kasnije tresao mrežu Napolija i Viljareala noseći dres Sitija, da bi 2013. godine doneo remi Građanima protiv Dortmunda (1:1).

Najviše u jednoj sezoni pogađao je prošle godine, a loptu iz mreže vadili su golman Seltika, Ajaksa i PSV-a. Tada je Baloteli branio boje Milana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA