Pre dve godine su se tukli, a ponovo će biti oči u oči na meču Partizan - Totenhem! (VIDEO)

U baražu mladih selekcija Srbije i Engleske pre dve godine, došlo je do opšte tuče na terenu u kojoj su učestvovali Nikola Ninković i Deni Rouz *Među nama nema zle krvi, siguran sam - poručio je Ninković

  • 1

Nikola Ninković i Deni Rouz posle dve godine biće ponovo oči u oči. Dvojica fudbalera sukobila su se na meču baraža mladih reprezentacija Srbije i Engleske, a susrešće se u duelu Partizana i Totenhema u četvrtak od 19 časova.

Ofanzivni vezista crno-belih veruje da je sukob od pre dve godine, koji je počeo Rouzovim provokacijama prema publici koja je odgovorila rasističkim uvredama, prošlost.

- Između Rouza i mene se dogodilo to što se dogodilo i na to je još tada u Kruševcu stavljena tačka. Mislim da smo već zaboravili događaje iz baraža i da smo obojica okrenuti duelu naših klubova u Ligi Evrope. Nema zle krvi među nama, siguran sam - rekao je Ninković.

Na meču u Kruševcu sukob igrača dve selekcije desio se u nekoliko navrata na putu do svlačionice, a najžešće je bilo u tunelu, zbog čega je UEFA pokrenula istragu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    17. septembar 2014 | 13:13

    Pa opet ce biti isto... Tuca u najavi ... Srbi smo mi :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA