Činjenica koju bi Marko Nikolić trebalo da zna o Danku Lazoviću pred Totenhem! (VIDEO)

U četvrtfinalu UEFA Kupa 2008. godine, Danko Lazović je igrajući za PSV promašio penal protiv Totenhema, ali je njegov klub ipak uspeo da stigne do polufinala

  • 2

Ne pamti po dobrom Totenhem, Danko Lazović. Napadač Partizana tokom svoje karijere imao je jedno loše iskustvo sa londonskim timom, a bilo je dok je nosio dres PSV-a iz Ajndhovena.

Bez obzira što je holandski tim prošao dalje, napadač Partizana se neće baš po najboljem setiti ovog meča.

Igrao se revanš četvrtfinala UEFA Kupa na "Filips Stadijumu" u Holandiji. PSV je u prvoj utakmici slavio minimalnim rezultatom, ali je Dmitar Berbatov pogotkom u 81. minutu odveo utakmicu u produžetke. Posle dodatnih 30 minuta utakmice nije bilo golova, pa se došlo do izvođenja jedanaesteraca.

Drugi penal za domaći tim izveo je upravo Danko Lazović i promašio ga je (tačnije odbranio mu je Pol Robinson), ali je imao sreće, jer su za Totenhem promašili Džermejn Dženas i Paskal Čimbonda, pa je holandski tim prošao dalje.

U svakom slučaju, ako u četvrtak na utakmici između Partizana i "Sparsa", izraelski arbitar Alon Jefet pokaže na belu tačku, Marko Nikolić bi trebalo da razmisli da li eventualno da dozvoli odgovornost Danku Lazoviću, upkos tome što je centarfor crno-belih od povratka u Humsku tri puta bio precizan sa bele tačke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    17. septembar 2014 | 15:02

    Nikolic se tad nije ni rodio...

  • MIKELANDJELO

    19. septembar 2014 | 13:36

    SVE SU OVO MALE MACE ANDRIJA DELIBASIC JE VELEMAJSTOR FUDBALA. ANDRIJA VRATI SE DA OSVOJIMO EVROPU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA