Smenjen čovek koji je Vujoševiću za skidanje sakoa uzeo više od milion dinara! (VIDEO)

Dragan Gogić, koji je izmislio ogroman broj pravila na košarkaškim utakmicama i isticao se ogromnim brojem kazni, nije više direktor KLS

  • 6

Polugodišnji mandat Dragana Gogića na mestu direktora Košarkaške Superlige Srbije završen je, a na njegovo mesto imenovan je dugogodišnji košarkaški radnik Leon Deleon, blizak saradnik jednog od utemeljivača naše košarke dr Radomira Šapera.

Ova vest će obradovati veliki broj košarkaških stručnjaka u Srbiji, naročito navijače i ljude iz Partizana, jer ako se sećate sada već bivši direktor KLS ostao je upamćen po ogromnom broju kazni koje je izricao posle svakog kola domaćeg takmičenja i to uglavnom Dušku Vujoševiću. Svi se dobro sećaju čuvenog slučaja "skidanja sakoa".

Odluka o smeni Gogića doneta je na sednici Predsedništva, kojoj su prisustvovali i predstavnici Crvene zvezde, Partizana, Mega Vizure i ostalih klubova, a Deleona, koji je svojevremeno bio predsednik Takmičarske komisoje Košarkaškog saveza Jugoslavije, predložio je prvi čovek Metalca dr Boško Đukanović, a njegov predlog su aminovali i predstavnici večitih.

Kad već govorimo o bivšem direktoru Gogiću pomenimo i da pored toga što je uveo jedinstvena pravila u vezi sa nošenjem sakoa na utakmicama, ali i helankama ispod šorceva košarkaša ostaće upamćen i po tome što nikada nije bio dostupan za medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brajko

    18. septembar 2014 | 14:37

    A hoće li neko biti kažnjen za kradju pehara? Neće valjda posle drmanja koseva, pljuvanje trenera protivničke ekipe, napad na trenera protivničke ekipe...i za ovo niko da ne bude kažnjen(adekvatno)

  • .

    18. septembar 2014 | 15:57

    Ne mogu da verujem šzta sve neće smisliti da kradu od Partizan pa gde poatoji pravilo da trener ne sme da bude u košulji

  • Realni

    18. septembar 2014 | 13:31

    Tu rade sta hoce, ali u Aba ligi ne mogu,zato igraja CIPIRIPI CUP

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA