Umesto u Diznilendu, Bogdanović kod Pavlovića na moru!

Trener Obradović dao Bogdanoviću nekoliko dodatnih slobodnih dana koji je Bogdan trebalo da iskoristi za posetu Diznilendu. Međutim, promenio je pravac...

  • 0

Haos, euforija, stres, finale, srebro, kraj jedne, a početak druge faze u karijeri Bogdana Bogdanovića svakako zahteva dodatan odmor.

Iako sezonama unazad nije imao dužu pauzu, novi trener Željko Obradović, dozvolio je Bogdanoviću da se odmori ČAK sedam dana. Prvobitan plan da tu nedelju provede u Diznilendu, Bogdanović je promenio, tako da će do početka priprema sa Fenerbahčeom vreme provesti u društvu dosadašnjeg saigrača Saše Pavlovića.

- Idem da isključim telefon i nekoliko dana da se odmorim, da ne postojim do nedelje. Tada se vraćam, a onda putujem u Istanbul. Ranije smo dogovorili tu moju posetu, a sada je idealno vreme da otputujem - rekao je Bogdan Bogdanović Sportskom žurnalu spremajući se za let ka Tivtu.

Bez obzira na to što su stanovnici Bara glasno proslavili njihov uspeh na Mundobasketu, Bogdan misli da je to pravo mesto za odmor.

- Samo neka su se oni radovali. Imaću savršen mir kad isplovimo na otvoreno more. Ako bude mirno.

- Nikada nisam imao sedam dana pauze, možda jedne godine kad sam bio u mladoj reprezentaciji! Posle mi Pavlović kuka: "Nemam vremena da se odmorim, imam samo tri meseca pauze!" Zamislite!- duhovito komentariše Bogdan Bogdanović.

Srpski reprezentativac se već u četvrtak pohvalio da je daleko na vodi, slikajući se na jahti prijatelja i doskorašnjeg saigrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA