Otkrivena dizajnerka bizarne opreme kolumbijskih biciklistkinja! (VIDEO)

Mnogi su se pitali, a odgovor je brzo stigao

  • 1

Sećate li se kolumbijskih biciklistkinja koje su šokirale javnost svojom opremom na Trci oko Toskane? Svi su se u tom trenutku pitali koje bio dizajner ove u najmanju ruku upadljive uniforme koja je izazvala veliku pažnju.

Odgovor je stigao nekoliko dana kasnije, a u pitanju je članica tima Endži Rohas koja je ujedno i autor opreme, koja je naišla na podeljena mišljenja u javnosti. Ona je iskoristila priliku da naglasi da nikoga nije sramota da vozi u ovim kostimima.

- Ja sam ovu opremu dizajnirala kao sportistkinja, žena i biciklistkinja i ne stidim se zbog toga. Nije mi jasno zašto je izazvala toliko pažnje? Mi smo posvećene biciklizmu i želimo da ostvarimo što bolje rezultate za našu zemlju - rekla je smela Endži.

Ona i njene drugarice se ne obaziru ni na pretnje koje im stiži iz Međunarodne biciklističke organizacije i planiraju da u istoj opremi se takmiče na narednoj trci u Španiji, a videćemo da li će im biti dozvoljeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA