Milijaš golom režirao preokret Manise, rešetao i brat Nemanje Matića! (VIDEO)

Bivši kapiten Zvezde je u drugom poluvremenu pokazao zašto je najbolji igrač turske druge lige. Uroš Matić pokazao da i on kao i brat imaju potencijal

  • 6

Nenadu Milijašu je bilo potrebno vremena da se privikne na turski fudbal, ali izgleda da je adaptaciji došao kraj. Iako je njegov tim sa njim u timu primio sedam golova u prva dva susreta, a navijači i čelnici počeli da se pitaju da li je Srbin zaista dobar koliko su ga platili sada već počinju da zadovoljno trljaju ruke.

Srpski internacionalac bio je tvorac preokreta na meču između njegove Manise i Kajzerija koji je vodio od 33. minuta, ali je onda Milijaš stupio na scenu u drugom poluvremenu. Prvo je bivši kapiten Zvezde asistirao pasom dugim 30 metara Dimitrovu za izjednačenje, a zatim je u 79. minutu postigao pogodak za pobedu.

Međutim, nije samo bivši reprezentativac Srbije postigao gol ovog petka. U strelce se upisao i potencijalni budući član našeg nacionalnog tima Uroš Matić, mlađi brat zvezde Čelsija Nemanje. Mlađi Matić postigao je jedini pogodak za Bredu u porazu od Viljema II i to sjajnim udarcem iz daleka. Još jedan dokaz da iver ne pada daleko od klade.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lamine

    19. septembar 2014 | 23:35

    Bravo bravo ! A sto ne objavite fotografiju Milijaša u novom fresh? Čisto da se vidi kako mu i nove boje lepo stoje...

  • Nbgd

    19. septembar 2014 | 22:27

    Napred kralju

  • Danijel Ds

    20. septembar 2014 | 09:30

    Brat mili. Bravo kapitenu nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA