Partizan bez Volkova u Kragujevcu!

U tim se vraća Petar Škuletić koji nije igrao protiv Totenhema, ali će se zato Volkov priključiti ekipi povređenih gde se nalaze još Ostojić, Brašanac i mladi Živković

  • 1

Fudbaleri Partizana gostuju u nedelju u Kragujevcu u okviru 6. kola Jelen Superlige Srbije (16.00 Tv Arena) a dobra vest je da se u tim vraća Petar Škuletić koji je propustio duel sa Totenhemom zbog suspenzije ali je zato Vladimir Volkov ponovo van stroja. On je povredu primicača doživeo u avgustu pred duel sa Nefčijem, a sada je obnovio.

- Volkov je obnovio povredu primicača i teško da će biti u kombinaciji za meč sa Radničkim 1923 u Kragujevcu. Nažalost, nije jedini, od ranije već imamo problema sa povređenim igračima i dajemo sve od sebe da sa kadrom koji posedujemo iznesemo ovaj deo sezone - rekao je Marko Nikolić.

Osim Volkova, Partizan će u Kragujevcu igrati i be Miloša Ostojića, Darka Brašanca i Vladimira Volkova a pod znakom pitanja je i nastup rovitog Andrije Živkovića.

Ipak, očekuje se da srpski vicešampion ide na pobedu na ovom meču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA