Frenk Lampard samo ovom klubu nije želeo da postigne pogodak! (FOTO) (VIDEO)

Frenk Lampard postigao je pogodak kojim je doneo bod Mančester Sitiju u duelu sa Čelsijem

  • 0

Kakav scenario je viđen na "Etidahu". Fudbaleri Čelsija imali su tri boda u džepu, ali je onda usledio pogodak Mančester Sitija, a postigao je ga je FRENK LAMPARD. Bivši kapiten "plavaca" nije se radovao pogotku, a utakmica je završena rezultatom 1:1.

Bila je ovo jedna sjajna utakmica. Do 66. minuta gledali smo incijativu i dominaciju domaće ekipe, koju nisu uspeli da materijalizuju najviše zahaljujući Tibo Kurtoi. Onda je drugi žuti karton posle sukoba sa Dijego Koštom dobio Pablo Zabaleta, a Čelsi je to iskoristio posle samo pet minuta, kada je gol postigao Andre Širle posle asistencije Edina Azara.

Kada se svima činilo da bodovi odlaze u London, Lampard koga su navijači Čelsija pozdravili aplauzom, je posle asistencije Milnera doneo bod svom timu. Usledila je veoma emotivna reakcija, ali bez radovanja, naravno. Na kraju utakmice, viđene su suzne oči Lamparda i bura emocija kada je otišao do mesta gde su bile smeštene pristalice "plavaca". Koliko mu je bilo teško u tom trenutku, svedoči i njegova izjava:

- Sve mi je ovo jako, jako teško. Proveo sam neverovatnih 11 godina u Čelsiju. Poslednje čemu sam se nadao je bilo da ću danas zaigrati i postići pogoak - rekao je Lampard.

Sva trojica srpskih reprezentativaca, Nemanja Matić, Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov bili su učesnici ovog meča. Srbi iz Čelsija odigrali su ceo meč, dok je Kolarov na terenu proveo 78 minuta. Kao i od starta sezone, Matija Nastasić nije bio u protokolu ove utakmice.

Premijer liga, 5. kol0:

Subota:

KPR – Stouk 2:2

Aston Vila – Arsenal 0:3

Barnli – Sanderlend 0:0

Njukasl – Hal 2:2

Svonsi – Sautempton 0:1

Vest Hem – Liverpul 3:1

Nedelja:

Lester – Mančester junajted 5:3

(Uloa 17, 83(p), Nudžent 62(p), Kambijaso 64, Vardi 79 – Van Persi 13, Di Marija 16, Erera 57)

Totenhem – VBA 0:1

(Morison 74)

Everton – Kristal Palas 2:3

(Lukaku 9, Bejns 83p - Jedinak 30p, Kempbel 54, Bolasi 69)

Mančester Siti – Čelsi 1:1

(Lampard 85 - Širle 71)

Tabela: Čelsi 13, Aston Vila 10, Sautempton 10, Arsenal 9, …KPR 4, Njukasl 3, Barnli 3

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA