MURINJO PORUČIO LAMPARDU: Kada si obukao dres Sitija, tvoja ljubav prema Čelsiju je prestala!

Murinjo je imao šta da kaže o pogotku Frenka Lamparda

  • 11

Utakmicu između Mančester Sitija i Čelsija, Frenk Lamapard nikada neće zaboraviti. Legenda "plavaca" prvi put je igrala protiv ekipe u kojoj  je provela 11 godina, a sudbina je odredila i da postigne pogodak protiv voljenog kluba.

Svoje viđenje celokupne ove situacije izneo je i trener Čelsija, Žoze Murinjo.

- Onog trenutka kada je odlučio da pojača redove direktnog konkurenta za titulu, svaka ljubavna priča sa Čelsijem je završena. Odradio je posao kao pravi profesionalac. Navijači Čelsija su ga pozdravili kako dolikuje i oni nikada neće zaboraviti šta je sve učinio za ovaj klub. Isto se dogodilo i meni kada sam bio trener Intera. To je kultura Čelsija i lepota ovog kluba - izjavio je Žoze Murinjo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 21. septembar 2014 | 20:39

    Ja obozavam celsi,i ovo je bila najveca greska kluba,prodati Lamparda,legendu kluba.I to takodje Murinjovom krivicom!On je prodat Njujorku,i posle toga klub radi sa igracima sta hoce,nije on kriv sto su ga namerno,cini mi se,pozajmili MC.

  • deko

    21. septembar 2014 | 22:33

    krivica sto LAMPARD igra za citi nije njegova vec Murinjova a to dali on voli ili ne svoji bivsi klub jasno se vidi na to da kad je postigao gol nije se u opste radovao i koliko god MURINJO hoce da ga ponizi nece mu ici zato sto navijaci znaju ko je LAMPARD a ko MURINJO i on je do juce bio trenjer u drugim klubova koji takodze bili su konkurenti za titulu u evropi i sad Murinjo hoce samo da ponizi LAMPERDa al ja kao strastveni navijac CHELSEA mislim da mu to nece poci za rukom i nadam se da ce CHELSEA popraviti gresku i da ce da vrati LAMPARDA GDE MU JE I MESTO A TO JE SAMO CHELSEA i nista drugo.

  • Re

    21. septembar 2014 | 22:05

    najljigavija njuska u fudalu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA