Mačvan na listi najtraženijih slobodnih igrača! Tu je i veliki miljenik Grobara!

Srpski krilni centar predvodi listu slobodnih igrača gde se nalazi i Bo Mekeljleb, ali i Mikael Želabal, Pops Mensa Bonsu i mnogi drugi...

  • 10

Kako piše specijalizovani košarkaški sajt Eurohoops, Milan Mačvan i Lester Bo Mekejleb nalaze se na listi najtraženijih slobodnih igrača Evrope.

Početkom leta govorilo se da bi Milan Mačvan mogao da pređe u Klivlend Kavalirse, a letos se pričalo i da će možda u Partizan.

Ali, do tog transfera nije došlo, pa sada čeka ponudu iz Evrope.

Mačvan je napustio Galatasaraj prošlog meseca, a prethodne sezone u Evroligi je imao 6,8 poena, 4,5 skoka i asistenciju.

Sa druge strane Bo Mekejleb prosečno je beležio 11,9 poena, 3,2 skoka i 2,5 asistencije, ali trener Željko Obradović odlučio je da bez Mekejleba krene u novu sezonu.

E sad, svi navijači Partizana razmišljaju u ovom trenutku kako bi ova dva igrača dobro došla crno - belima. Ali, to je misija koja je teško ostvariva, mada ne i nemoguća.. Videće se u narednim danima...

Amerikanac je sada u potrazi za novim klubom, a sajt Eurohoops navodi da će najverovatnije morati da prihvati znatno niža primanja u slučaju da želi da ostane u Evropi. Takođe, spominje se Kina, kao i negarantovani ugovor u NBA ligi.

Mikael Želabal već punu deceniju igrač je koji je poželjan u rotaciji solidnh evropskih klubova, a tokom karijere nosio je dres Reala, Šolea, Asvela, Šarlroe, Cedevite, Valensije i Himkija. Dva puta se oprobao i u NBA ligi, gde u Sijetlu i Minesoti imao epizodnu ulogu.

(Telegraf.rs/Eurohoops)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    22. septembar 2014 | 15:03

    Obojica u Svetinju !!! Sa njima dvojicom,Sasom Pavlovicem,Edom Muricem,Tepicem,Gagarom,Milutinovim, i kada se vrati kapiten Gagi Milosavljevic ni nebo nam nece biti granica !! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Stevan "Stoka" Karadzic

    22. septembar 2014 | 13:17

    Frederik Haus je slobodan, mogao bi da dodje u Partizan. Poznato je kakav je igrac! U FMP bi mogli bivsi Zvezdini igraci Jestratijevic i Lisica, tako bi Radonjic kompletirao pozicije 4 i 5! Samo u Srbiji igraci sa 40 godina se smatraju matorim, iako su tad fizicki najspremniji.

  • Vuja pfc

    22. septembar 2014 | 15:44

    Dobio sam info da Macvan pregovara sa Partizanom, ko zna niko nije verova ni prvi put. Za Boa cisto sumljam, ali ako ima sanse super..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA