Lalatović najavio četiri promene za Borac!

Crvenu zvezdu u sredu očekuje duel sa ekipom Borca iz Čačka u okviru Kupa Srbije, a ova dva tima odmeriće snage i za vikend u okviru Jelen Superlige

  • 1

Fudbalere Crvene zvezde u sredu očekuje start u Kupu Srbije. Crveno-beli na svom terenu dočekuju ekipu Borca iz Čačka.

Trener kluba iz Ljutice Bogdana, Nenad Lalatović rekao je  da očekuje pobedu bez primljenog gola i plasman u osminu finala nacionalnog Kupa.

- Predstoji nam specifična utakmica na kojoj nemamo prava na grešku. Za mene je Borac iznenađenje u ovom delu sezone, sakupili su osam bodova, ekipa su koja zna da igra na rezultat, imaju dobrog trenera i nekoliko iskusnih fudbalera. Moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo utakmici i pobedom bez primljenog gola uđemo u osminu finala - rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Marakana.

On je najavio da će šansu na utakmici protiv Čačana dobiti igrači sa manjom minutažom.

- Razmišljam da šansu dam fudbalerima koji nisu mnogo igrali u dosadašnjem delu sezone. Ipak, neće biti velikih promena, ali tri-četiri sigurno hoće - rekao je Lalatović.

Trener Zvezde dodao je da mu se ne dopada što će njegov tim za samo pet dana igrati dva puta sa istim protivnikom, pošto bi za vikend trebalo da gostuje u Čačku.

- To je otežavajuća okolnost za nas, teško je pobediti isti tima dva puta za samo pet dana. Pored toga Borac ima kvalitetan tim - istakao je strateg Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    23. septembar 2014 | 16:51

    Ja bih volio da vidim ovaj sastav:-) Rajkovic Petkovic Mijailovic Lazic Jovanovic Kovacevic Ristic Bosancic Avramovski Grujic Jovic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA