Ono što je Liverpul dobio za osam dana u Engleskoj, u Srbiji bi čekao 28 godina!

Gradski savet Liverpula doneo je odluku da čelnici "crvenih" smeju da Enfildu povećaju kapacitet

  • 3

Stadion Liverpula, Enfild dobiće još 10.000 mesta i imaće ukupan kapacitet od 55. 000. Tako je odlučeno u utorak na zasedanju Gradskog saveta. Osam dana pre toga, čelnici kluba su predali zahtev za realizaciju radova na stadionu.

U klubu planiraju da radovi otpočnu u decembru ove godine, eventualno u januaru 2015. godine. Radovi bi trebalo da traju oko 20 meseci, a u taboru "crvenih" se nadaju da bi kroz koju godinu uspeli da dođu i do brojke od 58.800 sedišta.

Ono što je veoma interesantno jeste da je glavna tema rasprave tokom sednica Gradskog saveta, bila dodatna gužva u saobraćaju koja će se praviti u tom delu grada gde je Enfild. Tim povodom tim urbanista je detaljno razledao okolinu stadiona i doneo zaključak da ipak neće biti većih problema, jer postoji veliki broj broj parking mesta oko stadiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dovla

    23. septembar 2014 | 15:38

    Ne 28 godina nego vecnost!

  • Djordje Paljić

    23. septembar 2014 | 17:44

    eeeeeeeeeeeeeeee....kad sam ja podneo zahtev za proširenje. I to za dva kupatila i jednu tuš kabinu....

  • Realan

    23. septembar 2014 | 19:27

    Pa nije bas sve tako.. pre par godina je predlozio Gradskim ocima prosirenje, pa je imao problem sa dozvolom, pa je hteo da gradi na drugom mestu, pa su se ponovo odlucili da ipak prosire Anfield (umesto da grade novi stadion), a dozvolu su dobili tek nakon sto su iselili okolne zgrade i tim vlasnicima obezbedili druge stanove..dakle, nije bas za 8 dana, al nije ni za FT1P (fali ti jedan papir) kao kod nas....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA