Lalatović o povredi Avramovskog: Ne znam šta mu rade u reprezentaciji Makedonije!

Šef struke šampiona Srbije ne može da prežali što Makedonac nije prošao kompletne pripreme sa Zvezdom i napominje da ga zabrinjava situacija sa povredama Avramovskog

  • 2

Zanemeli su na klupi Crvene zvezde u 62. minutu meča protiv Borca iz Čačka, kada je vezista crveno-belih Daniel Avramovski zatražio izmenu zbog povrede koju je doživeo.

Makedonski vezista je iza sebe imao odličnih sat vremena meča 1/16 finala Kupa Srbije, ali mu se desilo ono što ga sputava da već sada preuzme ulogu lidera na terenu.

- Obnovio je povredu primicača. Ne znam šta mu rade kada je u mladoj reprezentaciji Makedonije. Potvrdilo se da je važno da se prođu pripreme, priključio nam se pet dana pre početka prvenstva - istakao je Nenad Lalatović nakon meča  dodao:

- Ipak, mislim da povreda nije ozbiljinja i da će konkurisati za tim za naredni meč sa Borcem.

Nije Avramovski jedini fudbaler s kojim Lalatović ima problema zbog nedovoljne pripremljenosti. Poslednje pojačanje, Aleksandar Katai, je u još težoj situaciji.

- Videlo se i da je Katai fenomenalan potencijal, kao i da će biti veliko pojačanje za nas. Do proleća moramo da ga sačekamo, da ga istrpimo. U Olimpijakosu je trenirao po pola sata, samo da bi ga se rešili. Rekao mi je da je došao nespreman, ali ja moram da pružam šansu igračima koje imam na raspolaganju - reči su trenera crveno-belih.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A katai

    25. septembar 2014 | 18:51

    Nije mogao sam da trenira individulano, niko mu to ne bi zabranio, ali lakse mu je bilo da trckara pola sata, pa onda pravac diskoteka... Eee ko sve nije profi fudbaler to je strasno, rade ono sto vole u zivotu, i jos rade ofrlje, treba biti toliki buzdovan, nije to lako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA