Zvezda pod istragom disciplinaca zbog paljenja turske zastave!

Pokrenuta je istraga protiv crveno-belih, jer su navodno na susretu sa Novim Pazarom, njeni navijači zapalili zastavu Turske

  • 10

Discplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije poslednjih dana ima pune ruke posla, a najviše se bave Crvenom zvezdom. Ovo telo još uvek nije donelo presudu po pitanju "slučaja Kruševac" i upada Zvezdana Terzića u sudijsku svlačionicu, a sada su se crveno-beli našli na tapetu zbog navodnog paljenja turske zastave na meču sa Novim Pazarom.

Posle susreta između šampiona Srbije i novopazarske ekipe na Marakani bilo je mnogo žalbi od strane gostiju na domaće navijače, a jedna od njih je bila i da su zapalili zastavu Turske, a takva informacija je stigla i do sponzora kluba, Ačibadema, koji je čak najavio raskid saradnje zbog toga, kako izveštavaju "Večernje novosti".

- Zbog svega što se događalo na tom meču pokrenut je postupak protiv organizatora, odnosno Crvene zvezde - izjavio je Slobodan Pajović iz Disciplinske komisije i naveo da su zatražene dopusnke izjave, a da bi presuda mogla biti donesena sledeće nedelje.

Inače, kada već govorimo o presudi za incident u Kruševcu na meču protiv Napretka, kada je v.d. genseka Zvezde vređao sudiju Santrača, ona nije donesena jer nisu dobijene sve zatražene izjave o tome i da će one stići takođe naredne sedmice, pa da će tada biti i doneta odluka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuks

    25. septembar 2014 | 23:02

    Delije najbolji navijaci !!!

  • 019 sek ofsakd ko kuca

    25. septembar 2014 | 22:44

    siguran sam da ce dobiti zabranu igranja na * sabackom vasaru * posto je to jedini nastup tog kluba na nekom vecem takmicenju...steta

  • 26. septembar 2014 | 00:32

    Grobar sam,al' pali bre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA