ŽIVADINOVIĆ: Zar ja, koji sam izmislio Stankovića, neprijatelj? Ono nije poruka Delija!

Iskusni stručnjak odgovorio na prozivke najvatrenijih navijača Crvene zvezde

  • 15

Mnogo bure podiglo se nakon emisije u kojoj je Milan Živadinović gostovao kod Dejana Anđusa i gde su vođeni razgovori o lošoj situaciji u Crvenoj zvezdi. Epilog svega toga jeste poruka Delija na meču aktuelnog šampiona protiv Borca iz Čačka na Kup utakmici.

Parolom na kojoj je pisalo ''Pored Anđusa i Živadinovića, Zvezdi neprijatelji ni ne trebaju'', navijači Zvezde jasno su dali do znanja šta misle o ovoj emisiji, dok Živadinović ističe da se ne ljuti na najvatrenije pristalice crveno-belih.

- Ne zameram tim mladim ljudima. Oni su toliko mladi da ne znaju ko je Milan Živadinović i ne znaju šta sam sve uradio za klub. Ja sam u četiri mandata boravio na Marakani. Dva puta kao igrač i dva puta kao trener, a poslednji put sam radio za platu od 10 maraka - rekao je iskusni stručnjak za ''Naše novine'' i dodao:

-  Zar ja, koji sam izmislio Dejana Stankovića, neprijatelj? Apostrofirati mene kao neprijatelja je krajnje smešno i siguran sam da Delije ne stoje iza toga. Ne znam ko stoji, ali znam da uvek postoji dovoljno mešetara koji su na sve spremni. Delije volim i poštujem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PENZIONER

    26. septembar 2014 | 08:08

    zivadinovicu , kome se ti pravdas ??? to su placeni navijaci , kao sto je godinama unazad na severu sve za badava i placeno a pojedinci od sendvica do dnevnica i nesto dobijaju ...da ove lazove , prevarante i lopove zastite !!!zato je zvezda tu gde jeste ... pogledaj sastav uprave a tek UO i njihovog trenera o igracima i igri je suvisno i pricati ...

  • Nikolaa

    26. septembar 2014 | 10:12

    Na ssvakoj tribini ima placenika pa tako i na nasoj. Za mene to nisu pravi navijaci vec profiteri. Tuzno ali istinito..

  • JOHN DOE

    26. septembar 2014 | 08:46

    Živa nemože i nije neprijatelj Zvezde...to znaju sve prave Delije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA