Radnički ubedljiv protiv gruzijskog Ligamuša

Željni da se donekle iskupe za poraz od Mađara, izabranici trenera Uroša Stevanovića drugi meč dana započeli su furiozno, pa su posle samo pet minuta igre poveli sa 5:1 čime je meč bio rešen

  • 0

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog savladali su u Marseju ekipu gruzijskog Ligamuša sa 15:4 (7:3, 2:0, 3:1, 3:0), u utakmici 3. kola A grupe kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kragujevčani su zabeležili drugu pobedu na turniru nakon što su u četvrtak na startu slavili protiv domaćina Marseja (8:7), dok su ranije danas poraženi od mađarskog OSC-a (8:4).

Kragujevčani su u 24 sata odigrali tri teška meča. Dva pobedili i jedan izgubili.

Željni da se donekle iskupe za poraz od Mađara, izabranici trenera Uroša Stevanovića drugi meč dana započeli su furiozno, pa su posle samo pet minuta igre poveli sa 5:1.

Ta razlika ostala je do kraja četvrtine (7:3), a u nastavku susreta Kragujevčani su znatno poboljšali odbranu i dozvolili protivniku da postigne samo jedan gol.

S druge strane, napad je dobro funkcionisao, pa je na kraju izborena ubedljiva pobeda.

Golove za srpski tim postigli su Popović i Dedović po 3, Marković, Miličić i Vuksanović po 2, Basara, Ćuk i Petković, a za Ligamuš Čikvaidze, Rusišvili, Kvedeliani i Gegelašvili.

Narednu utakmicu Radnički igra u subotu od 20.30 sati protiv Spartaka iz Volgograda, a poslednjem kolu u nedelju se sastaje sa italijanskim Posilipom.

Na turniru u Marseju učestvuje šest ekipa, a prvih pet obezbediće plasman u narednu fazu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA