Partizan dovodi još jednog štopera? (VIDEO)

Bivši štoper Udinezea i Šturma, Nikola Vujadinović dobio je dozvolu da trenira sa crno-belima, a kako je slobodan igrač, moglo bi da dođe do dogovora između iskusnog defanzivca i Partizana

  • 3

Partizan bi uskoro mogao da dobije novo pojačanje. Naime, bivši štoper Udinezea i Šturma, Nikola Vujadinović dobio je dozvolu da trenira sa crno-belima, s obzirom da mu je propao transfer u Betis, a moguće je da sve preraste u konkretnu saradnju, jer je Vujadinović slobodan igrač.

Iskusni defanzivac je još od zimskog prelaznog roka bio velika želja Marka Nikolića, a prvi kontak je ostvaren još na pripremama u Antaliji. Letos su dve strane bile najbliže dogovoru, ali je teška finansijska situacija u klubu bila glavna prepraka ostvarenju saradnje. Kako se bližio kraj prelaznog roka, Vujadinović nije pronalazio angažman, Partizan se ponovo aktivirao, ali je uprava kluba iz Humske opet stopirala transfer zbog prevelikih potraživanja Vujadinovića.

Pre desetak dana, stameni štoper je bio blizu dogovora sa španskim Betisom, ali se sve opet izjalovilo, pa je ponovo stigao u tabor "Parnog valjka", gde će za sada samo trenirati. S obzirom da Vojislavu Stankoviću na zimu ističe ugovor sa Partizanom, postoji izvesna mogućnost da Vujadinović konačno sklopi dogovor sa crno-belima. Vujadinović ima 28 godina, a tokom karijere je nastupao za Rad, Zetu, Radnički Pirot, CSKA iz Sofije, Udineze, Unireu, Aberdin, Javor i Šturm.

(Telegraf.rs/Sport)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    27. septembar 2014 | 11:54

    Sumljivo je motanje oko kluba Radojice Božovića a ovaj igrao u njegovoj Zeti.Setite se samo koliko je igrača uvalio Zvezdi dok je sedio u njihovoj loži!

  • miki

    27. septembar 2014 | 13:30

    jel zna neko kakav je ovaj igrač?

  • GLJF

    28. septembar 2014 | 00:33

    Po ovom klipu nije loš...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA