Bufon odbranio penal, a Tevez već u nastavku rešio meč! Florenci spasio Romu, slavio se Totijev rođendan! (FOTO) (VIDEO)

Luda utakmica u Rimu, Vučica ostala lider posle pobede nad Veronom u završnici meča

  • 0

Koliko se samo Roma mučila sa hrabrom i iskusnom Veronom, ali je na kraju uspela da zabeleži i petu uzastopnu pobedu od početka sezone Serije A.

Mučenje Vučice dugo 75 minuta prekinuo je Alesandro Florenci koji je zamenio kapitena osam minuta pre toga i obezbedio novo slavlje, vrh tabele i fascinantnu gol razliku Rome 9:1 posle pet teških mečeva.

Ljajić i Toti nisu uspevali da slome tim na rođendan legende kluba i zato je Olimpiko odahnuo kada je Matija Destro overio Veroneze u 86. minutu i podigao stadion na noge i naterao celu klubu da uleti na teren.

Ovoga puta junak Vučice nije išao kod babe na tribine da proslavi gol, kao pre nekoliko dana.

LJAJIĆ 57. MINUTA, JANKOVIĆ 83!

Srpski reprezentativac je zamenjen početkom drugog poluvremena reprezentativcem Obale Slonovače Žervinjom, dok je Boško Janković za razliku od prošlog meča bio starter, ali je sedam minuta pre kraja i on zamenjen, ušao je u igru Valoti.

Jeste karlos tevez sa dva gola srušio Atalantu, ali junak ubedljive pobede Juventusa (3:0) svakako je Đanluiđi Bufon koji je, pri rezultatu 1:0 za crno-bele, odbranio penal Denisu. već u nastavku akcije Argentinac je postigao drugi gol i praktično rešio pitanje pobednika.

Prvi put je pogodio u 35. minutu, dok je Morata u 83. minutu postavio konačan rezultat za peti trijumf Juventusa u ovoj sezoni i peti meč bez primljenog gola.

Subota:

Roma - Verona 2:0 (0:0)

(Flrenci 75, Destro 86)

Atalanta - Juventus 0:3 (0:1)

(Tevez 35, 59, Morata 83)

Nedelja:

Sasuolo - Napoli 12.30

Ćezena - Milan 15.00

Kijevo - Empoli 15.00

Inter - Kaljari 15.00

Torino - Fiorentina 15.00

Đenova - Sampdroija 20.45

Ponedeljak:

Udineze - Parma 19.00

Palermo - Lacio 21.00

Tabela: Roma (+1) 15, Juventus 15 (+1),Udineze 9, Inter 8, Sampdorija 8....Sasuolo 3, Empoli 2, Kaljari 1

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA