Dva zlata za Srbiju u tekvondou: Bravo za Anu i Draška!

Sjajno veče na prvenstvu Evrope za mlađe seniore u Insbruku

  • 1

Reprezentativci Srbije u tekvondou Draško Jovanov i Ana Bajić osvojili su zlatne medalje na prvenstvu Evrope za mlađe seniore u Insbruku.

Bajićeva se takmičila u kategoriji do 73 kilograma. Na startu EP Bajićeva je savladala špansku takmičarku Paru sa 2:0, zatim Nemicu Brendl (13:1), u polufinalu je bila bolja Francuskinje Mari Pule 8:2, a u finalu je usledila ubedljiva pobeda od 6:2 protiv Poljakinje Krzemineiecke.

Jovanov se takmičio u kategoriji do 87 kilograma. On je na startu bio bolji od Španca Ernandeza sa 14:4, u borbi za medalju savladao je Slovaka Jereba sa 15:7, u polufinalu Turčina Kuruca na zlatan poen u četvrtoj rundi, dok je u finalu pobedio Supulskog sa 5:3.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    28. septembar 2014 | 01:13

    Svaka čast. Ali u ovoj zemlji samo je fudbal sport. A nemaju pojma sa igrom. Tako da uspeh u nekom borilackom sportu je u senci ovih prolalih "velikih" sportova. Tuzno što se ovi bore za to zlato a ovi drugi igraju za milione. UZAS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA