Katastrofa Intera za jedno poluvreme na Meaci i to od fenjeraša, Vidić opet skrivio penal! (VIDEO)

Čak četiri gola su primili "neroazuri" od Kaljarija i to za samo 45 minuta, a pritom su gosti promašili i jedanaesterac koji je skrivio srpski internacionalac

  • 2

Kako opisati ono što su navijači Intera doživeli u samo 45 minuta meča protiv Kaljarija i to u svom domu "Đuzepe Meaci"? Njihovi ljubimci su dole na travi odigrali jednu od najgorih utakmica u poslednjih par godina i zasluženo su isprašeni sa 4:1, što je bio rezultat i na poluvremenu, a katastrofa je mogla da bude veća da gosti nisu promašili jedanaesterac.

Počelo je loše već u 10. minutu kada je odbrana "neroazura" ispala kao da igra u nekom nižerazrednom klubu, što je iskoristio brzonogi Sau i doneo vođstvo od 1:0 timu sa Sardinije.

Kada je Osvaldo posle slobodnog udarca koji je na prevaru izveo Palasio doneo izjednačenje na tribinama se osetio uzdah olakšanja i svi su pomislili da sledi preokret, jer je Kaljari do sada osvojio svega jedan bod, ali u stvari tada je krenuo šou Viktora Ibarba Arona Ekdala.

Sve je počelo sredinom poluvremena kada je Nagatomo za samo dva minuta zaradio dva žuta kartona i morao napolje pre vremena, a smo par minuta posle toga Ekdal je vratio vođstvo svom timu.

Nije prošlo ni pet minuta, a na semaforu je već pisalo 3:1, Viktor Ibarbo je proleteo poput munje po desnoj strani, uleteo u šesnaesterac, a potom je usledio povratni pas ka Ekdalu koji nije propustio priliku da ponovo zatrese mrežu.

Stvari su izgledale još užasnije kada je u 43. minutu Nemanja Vidić skrivio jedanaesterac, a koji je pomalo i diskutabilan. Međutim, Kosu ga nije iskoristio i propustio priliku da dotuče grogiranog rivala, ali njegovu grešku je ispravio Ekdal minut kasnije i upisao svoj het-trik na ovom meču.

Ni njegov gradski rival nije imao dan kakav je mislio da će biti, ali svakako mnogo bolji nego njihov protivnik. Milan je na gostovanju u Ćezeni izvukao samo bod, 1:1, i tako ponovo ostao bez pobede, a i oni su kao i "neroazuri" meč završili sa deset igrača na terenu.

Sući je u 10. minutu iskoristio slabu intervenciju golmana "rosonera" i doneo prednost domaćinu, ali je Adil bio najviši u skoku posle kornera u 19. minutu i postavio konačan rezultat. Kristijan Zapata je dobio crveni karton petnaestak minuta pre kraja, ali igrači Ćezene nisu to iskoristili.

Posle dva kola bez pobede, fudbaleri Napolija vratili su se na pobednički kolosek. Izabranici Rafe Beniteza slavili su na gostovanju Sasuolu minimalnim rezultatom, a jedini pogodak postigao je Hoze Kaljehon u 28. minutu, posle asitencije Gonzalo Iguaina.

Gostujuća ekipa je veći deo utakmice imala potpunu kontrolu, pa je u potpunosti zasluženo slavila. Na ovaj način, priče o odlasku Beniteza sa klupe tima iz Napulja, utinhuće, makar na kratko.

Subota:

Roma – Verona 2:0 (0:0)

Atalanta – Juventus 0:3 (0:1)

Nedelja:

Sasuolo – Napoli 0:1 (0:1)

(Kaljehon 28)

Ćezena – Milan 1:1

(Sući 10 - Rami 19)

Kjevo – Empoli 1:1

(Međorini 50 - Pućareli 59)

Inter – Kaljari 1:4

(Osvaldo 18 - Sau 10, Ekdal 29, 34, 44)

Torino – Fiorentina 1:1

(Kvaljarela 62)

Đenova – Sampdroija 20.45

Ponedeljak:

Udineze – Parma 19.00

Palermo – Lacio 21.00

Tabela: Roma 15, Juventus 15 ,Udineze 9(-1), Inter 8, Sampdorija 8….Lacio 3, Sasuolo 3, Empoli 2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA