Hamburger konačno dao gol, ali je zbog bombe iz slobodnjaka u 90. minutu ostao bez bodova! (VIDEO)

Igrači HSV-a uspeli su posle pet kola da prvi put zatresu mrežu u novoj sezoni, međutim Lukas Pijazon je poslao projektil iz slobodnjaka sa 30 metara za pobedu Ajntrahta

  • 1

Hamburger je konačno uspeo da postigne pogodak u Bundesligi čime je prekinuo svoj crni niz, ali je opet izgubio. Fudbaleri HSV promili su pogodak u poslednjem minutu i ostali bez boda u duelu sa Ajntrahtom 2:1.

Kroz najteže trenutke u svojoj istoriji prolazi nekadašnji šampion Evrope, koji još uvek ne zna za pobedu u nemačkom šampionatu, a tek su u ovom, šestom kolu uspeli prvi put da zatresu protivničku mrežu. Strelac tog istorijskog gola koji je prekinuo mučnu seriju bio je Miler u 58. minutu.

Prethodno je Seferović minut pre kraja prvog poluvremena doneo vođstvo gostima koji su na kraju kući otišli sa sva tri boda, jer je Lukas Pijazon u 90. minutu fantastičnim udarcem iz slobodnjaka sa tridesetak metara postigao pobednički pogodak.

U timu Hamburgera na klupi je bio Gojko Kačar, dok je za Ajntraht svih 90 minuta odigrao Slobodan Medojević, a Aleksandar Ignjovski je proveo na terenu nekih 70 minuta

Fudbaleri Augzburga savladali su na domaćem terenu ekipu berlinske Herte sa 1:0, a u pobedničkom timu od prvog minuta bio je Nikola Đurđić.

Srpski napadač nije uspeo da se upiše u strelce, ali je bio jedan od zapaženijih u svom timu. Jedini pogodak na meču postigao je holandski reprezentativac Pol Verheg sa bele tačke.

Bundesliga, 6. kolo:

Petak

Majnc – Hofenhajm 0:0

Subota

Šalke – Borusija Dortmund 2:1

Keln – Bajern Minhen 0:2

Frajburg – Bajer Leverkuzen 0:0

Paderborn – Borusija Mehengladbah 1:2

Štutgart – Hanover 1:0

Volfsburg – Verder Bremen 2:1

Nedelja

Augsburg – Herta 1:0

(Verheg 27)

HSV – Ajntraht Frankfurt 1:2

(Miler 58 - Seferović 44, Piazon 90)

Tabela: Bajern Minhen 14, Menhegladbah 12, Leverkuzen 11, Hofenhajm 10, Majnc 10…Frajburg 4, Verder 3, Hamburger.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA