Ibra i drugari pregazili i Parmu, vratio se Gatuzo (VIDEO)

"Rosoneri" slavili golovima Ibrahimovića sa bele tačke i majstorijom Urbija Emanuelsona

  • 0

Milan ne posustaje u odbrani "skudeta". "Rosoneri" trijumfovali su i u Parmi, te i dalje čvrsto drže lidersku poziciju. Na "Tardiniju" su pobedili 2:0, golovima Zlatana Ibrahimovića i Urbija Emanuelsona.

Milan je poveo u 17. minutu golom Ibre sa bele tačke. Ipak, biće polemike oko ovog penala, jer je sudija Banti prestrogo pokazao na belu tačku posle igranja rukom Zakarda. "Rosoneri" su držali minimalno vođstvo sve do 55. minuta , kada su ga duplirali. I to na prelep način. Holandski univerzalac Urbi Emanuelson krenuo je u slalom sa svoje polovine, pretrčavajući prvotimce Parme. Na kraju je predriblao i golmana Mirantea i zatresao mrežu, čime je overio trijumf šampiona.

Milan sada uz meč više ima šest bodova više od Juventusa, koji večeras gostuje u Firenci. Ibrahimović drži čelo liste strelaca pošto mu je ovo bio 20. gol u ovoj sezoni Serije A.

Utakmicu na stadionu "Enio Tardini" obeležio je i povratak veziste Ðenara Gatuza posle sedmomesečne pauze zbog operacije oka.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA