Ognjen Kajganić rekao zbogom rukometu: Čekaju me žena i dete!

Iskusni rukometaš, koji je branio boje i Zvezde i Partizana, odlučio da se oprosti od aktivnog igranja

  • 2

Posle 22 godine profesionalnog bavljenja rukometom bivši član Partizana i Crvene zvezde Ognjen Kajganić odlučio je da ''okači patike o klin''.

Iskusni Kajganić je u karijeru igrao za Pik Seged, Vardar, lisabonski Sporting, sarajevsku Bosnu, u Rumuniji, Sloveniji, Italiji i Grčkoj, a od svoje velike ljubavi oprostio se dirljivim pismom.

- Dragi rukometu hvala ti za sve prelepe trenutke u svom životu i karijeri, da nije bilo tebe ne bi postao ovakav čovek kakav sada jesam. Živeo sam u prelepim gradovima, osvajao titule, zaradio neki dinar, upoznao sam toliko divnih ljudi sa kojim ću ostati u kontaktu do kraja zivota i to mi je najveći dobitak. Niti pare,niti uspeh,već upravo ti divni ljudi!

- Proširio si mi vidike, sada mnogo lepše, dalje i šire vidim, hvala ti i na tome. Naučio si me da cenim prave vrednosti, jezike, da poštujem različitosti i druge vere, to jest religije. Još nisam svestan koliko ćeš mi nedostajati, ako ti ikada zakukam i pustim po koju suzu - nemoj mi zameriti.

- Zauvek ćes biti deo mene, ali sada je vreme da se rastanemo, zovu me žena i dete. Ipak to mi je sada najvažnije. Hvala vam svima što ste bili tu kraj mene i što ste navijajali svim srcem. Nadam se da vas nisam iznecerio. Sve vas puno voli Kajgana (p. s. posebno tebe rukometu moj dragi).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA