Subotić na Advokatovom spisku? Šta mislite, koliko je potreban Srbiji?

Prema nezvaničnim najavama, štoper Dortmunda bi u sredu trebalo da se nađe na spisku za mečeve sa Jermenijom i Albanijom

  • 22

Defanzivac dortmundske Borusije Neven Subotić mogao bi da se nađe na spisku igrača na koje selektor Srbije Dik Advokat računa na mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv Jermenije 11. oktobra i Albanije 14. oktobra.

Advokat će konačni spisak objaviti u sredu, a prema najavama beogradske štampe, na njemu će biti fudbaler koje je pre 13 meseci rekao da ne može da igra više za nacionalni tim.

Podsetimo, poslednji meč koji je štoper "milionera" odigrao u dresu Srbije bio je onaj kvalifikacioni za Mundijal, u Beogradu između "orlova" i Hrvatske (1:1), posle kog je najavio da je nakon razgovora sa tadašnjim selektorom Sinišom Mihajlovićem odlučio da se posveti individualnom radu i napretku.

Ujedno, Subotić je još tada porčio da bi voleo da bude deo ekipe koja će se boriti za plasman na evropsku smotru u Francuskoj.

Advokat bi svakako mogao da dobije sa Subotićevim iskustvom, s obzirom da je istakao posl da Srbija ume da ostavlja rupe u odbrani.

Šta mislite, koliko je povratak Nevena Subotića neophodan?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA