Kapiten Zvezde spasio navijača od hapšenja u Čačku! (VIDEO)

Nikola Mijailović sa saigračima najpre izvukao navijača iz nevolje, a zatim ga i ispratio nazad među Delije

  • 23

Kapiten Crvene zvezde za navijače crveno - belih napravio je herojsko delo! Uspeo je Nikola Mijailović da izvuče navijača srpskog šampiona iz "naručja" policije, tokom slavlja na terenu posle pobede nad Borcem u Čačku.

Igrači tima Nenada Lalatovića kao po navici su otišli posle susreta da pozdrave navijače zbog podrške koju su im pružili na stadionu kraj Morave, ali se u zanosu činilo da će stvari izmaći kontroli.

Jedan momak je želeo prisnije da pozdravi i proslavi pobedu sa igračima svog kluba, to mu nije bilo dozvoljeno od strane žandarmerije, pa se u celu gužvu umešao tim crveno - belih, među kojima je bio najaktivniji Nikola Mijailović, od skora kapiten crveno - belih.

Popularni Džoni ga je uz pomoć saigrača "oteo žandarmima", a zatim uz zagrljaj ispratio momka sa tribine nazad među okupljene Delije.

Momak nije uhapšen, završio je u zagrljaju fudbalera beogradskog tima, a ceo slučaj je podsetio na situaciju sa početka prošle sezone, kada je tadašnji golman kluba Boban Bajković napravio sličnu stvar u Ivanjici, kada je žestoko nasrnuo na policajca koji je želeo da privede jednog navijača Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladojlo

    1. oktobar 2014 | 11:12

    Tog istog kapitena privesti za ometanje ovlascenog sluzbenog lica!!!

  • Ksiii

    1. oktobar 2014 | 11:12

    Kako je moguce nekoga spasiti od hapsenja? Valjda se radi po zakonu?

  • Mare

    1. oktobar 2014 | 11:28

    To samo u zemlji nedodjiji moze...tj Srbiji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA