Partizan za rođendan dobija novu travu (FOTO)

Vicešampion Srbije polako privodi kraju radove oko postavljanja nove trave, a zvanično će sve biti gotovo na dan osnivanja - 4. oktobra

  • 2

Nova trava je stigla u Humsku! Fudbalski klub Partizan više neće biti na udaru javnosti zbog očajnog terena pošto su kamioni sa novom travom stigli na stadion vicešampiona Srbije. Od jutros su počeli završni radovi, a tokom noći u utorak stigli su šleperi sa busenjem od po 12 metara dužine.

Radnici su već krenuli sa postavljanjem trave, a celokupan posao trebalo bi da bude završen do 3. oktobra, kako bi crno-beli zvanično dobili ''ključeve'' za rođendan dan kasnije.

Kao deo pripremnih radova, odmah pored izlaza na teren sa trećeg, odnosno, tehničkog mosta ukopana je tank-cisterna za vodu sa dve pumpe od po osam bari pritiska, koje će obezbeđivati nesmetano funkcionisanje sistema za navodnjavanje terena, kao i stalni, potrebni radni pritisak unutrašnjeg prstena hidrantske mreže.

Podsetimo, nova trava u Humskoj imaće svoju premijeru 14. oktobra kada fudbalska reprezentacija Srbije igra svoj kvalifikacioni meč protiv Albanije, dok će četiri dana kasnije u Humskoj biti odigran večiti derbi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA