Zvezda dočekuje ekipu čiji trener stiže iz Velikog brata!

Srpski Evroligaš dočekuje u petak (19.00) bugarski Levski u prvom kolu ABA lige a njihov trener Konstantin Papazov je prethodne dve nedelje proveo u rijaliti šou

  • 4

Utakmica prvog kola ABA regionalne lige Crvena zvezda - Levski igra su u petak od 19 sati u hali Pionir, ali zanimljivo je da je trener bugarske ekipe Konstantin Papazov bio dve nedelje u rijaliti šou Veliki brat.

On je izašao pre tri dana iz kuće Velikog brata i vodiće ekipu u petak na meču u Pioniru

Papazov je inače kum Željka Obradovića a sudeći po tome da je pristao da uđe u ovaj rijaliti šou biće velika zvezda jadranske lige-.

- Izlazim, ne mogu više. Moram nešto da uradim - rekao je Papazov u nedelju i napustio bugarski rijaliti šou - VIP Veliki brat.

Levski se tako prethodne dve nedelje spremao za duel sa Zvezdom pod vođstvom asistenata.

Sa druge strane trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić sam je spremao svoju ekipu i rekao je da želi da njegov tim pobedi Levski iz Sofije i uspešno počne novu sezonu u Jadaranskoj ligi.

- Predstoji nam prva utakmica u sezoni, protiv debitanta u ligi. Imali su velike ambicije što se tiče tima nakon odluke da se Levski priključi Jadranskoj ligi, ali su se zbog problema odlučili za domaće igrače.

Ipak, orijentisani smo samo na sebe, kako da podignemo sve segmente u igri i želimo da osvojimo bodove protiv Levskog na domaćem terenu- rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profesor

    2. oktobar 2014 | 15:32

    I ovaj nas kao da dolazi sa Farme.

  • Zzz

    2. oktobar 2014 | 14:41

    radonja odlazi

  • IgorO

    2. oktobar 2014 | 15:53

    Mislite,ekipa sa trenerom koji bi i kamen pokvario,docekuje ekipu ciji je trener izasao iz VB? Radonja bi i VB pokvario.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA