Maradonin golman otišao u penziju zbog velike kazne (VIDEO)

- Nisam želeo da ostanem na grbači svog kluba, koji je uvek bio uz mene i koji mi je mnogo pomogao - rekao je Naser, koji je kažnjen sa 17 mečeva suspenzije

  • 0

Kazna od 17 mečeva suspenzije, koju mu je "odrezao" Fudbalski savez Ujedinjenih Arapskih Emirata, naterala je golamana Al Vasla, 27-godišnjeg Mađeda Nasera, da okonča svoju karijeru i ode u penziju.

Podsetimo, Naser je napravio incident u polufinalnom dvoboju Kupa UAE kada je posle utakmice pesnicom udario u glavu suparničkog trenera Kikea Sančeza Floresa.  Al Vasl, koji sa klupe predvodi Dijego Maradona, potom je suspendovao svog golmana, ali je FS UAE bio još rigorozniji i sa 17 mečeva neigranja drakonski kaznio izgrednika.

- Nisam želeo da ostanem na grbači svog kluba koji je uvek bio uz mene i koji mi je mnogo pomogao. Kazna je velika, verovatno i zaslužena, a definitivno me pogurala da donesem odluku da završim karijeru - izjavio je golman Maradoninog tima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA