Nova pobeda srpskih odbojkašica!

Naše devojke zabeležile su novu pobedu na Svetskom prvenstvu koje se održava u Italiji, ovoga puta protiv selekcije Kazakstana rezultatom 3:0 (25:13, 25:15, 25:20) u 2. kolu F grupe druge faze

  • 1

Ženska odbojkaška reprezentacija se ne zaustavlja. Naše devojke zabeležile su novu pobedu na Svetskom prvenstvu koje se održava u Italiji, ovoga puta protiv selekcije Kazakstana rezultatom 3:0 (25:13, 25:15, 25:20) u 2. kolu F grupe druge faze.

Izabranice selektora Zorana Terzića očekivano su osvojile nove bodove i zabeležile ukupno šestu pobedu na šampionatu, kojom su se približile osvajanju trećeg mesta i plasmanu u treću fazu takmičenja.

Razlika u kvalitetu bila je očigledna, pa je uspeh u Veroni ostvaren lako, bez ikakvih problema.  Srpske odbojkašice dominirale su tokom čitave utakmice i maksimalnom pobedom napravile korak bliže ka ostvarenju cilja. Petak je na prvenstvu slobodan dan, a u preostalim mečevima druge faze Srbija igra u subotu od 17 sati protiv SAD i u nedelju u istom terminu protiv Rusije, takođe u Veroni.

U ostalim utakmicama 2. kola F grupe od 17 sati u Modeni igraju Rusija - Turska, a od 20 sati u Veroni Brazil - Holandija i u Modeni SAD - Bugarska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA