Partizan platio dugovanja Klobučaru!

To znači da bi blokada BAT uskoro i formalno trebalo da bude skinuta, posle čega će crno-beli moći da registruju letošnja pojačanja

  • 29

Partizan je konačno izmirio dugovanja prema Jaki Klobučaru. Kako javlja B92, i poslednja rata je uplaćena Slovencu, pa će crno-beli moći da registruju letošnja pojačanja - Eda Murića i Janisa Kuzeloglua.

Ukoliko se sve bude uradilo na vreme i kako treba, Partizan će u utakmici 1. kola ABA lige protiv Solnoka nastupiti u kompletnom sastavu.

- Rukovodstvo KK Partizan NIS uložilo je velike napore da reši situaciju vezanu za BAT blokadu i tako omogući registraciju igrača za sezonu 2014/2015. Uprava srpskog šampiona je uz pomoć prijatelja kluba obezbedila i uplatila novčana sredstva potrebna za skidanje blokade. Sve instance FIBA uključene u ovaj slučaj na vreme su obaveštene, kao i pravni zastupnik bivšeg igrača, očekujemo da će blokada ubrzo biti skinuta i omogućena registacija igrača u najskorijem roku - navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu crno-belih.

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    3. oktobar 2014 | 14:31

    SRPSKI SAMPION PARTIZAN,PRIJATELJI KLUBA I VERNI GROBARI=NEUNISTIVA I NERASKIDIVA VEZA ZA SVA VREMENA !!! NAJUSPESNIJI KK SRBIJE SVIH VREMENA-PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS SRBIJE !!! SVOJI NA SVOME I SA SVOJIM IMENOM,GRBOM I PREZIMENOM-ZAUVEK !!!

  • 1970

    3. oktobar 2014 | 14:06

    i omdah frka u kriminalonom taboru musavica...hahaha kompleksi su neizlečivi, šta se zentate opet će vule da vam pokloni svašta nešto

  • 1737 dana bez pobede i nastavice se!

    3. oktobar 2014 | 13:01

    Ko ovde koga laze? Juce konferencija za stampu i kuknjava kako se nema para za placanje dugova igracu a danas odjednom placen dug od oko 100 000 evra. Odakle odjednom nadjene pare za manje od 24h. Lazov bio kazov i ostao! Pobegli Telekom i Komercijalna banka od njih,sledi katanac!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA