Srbijo, čuvaj se: Španci stižu sa svim zvezdama, od Iska do Hadadija!

Za razliku od Radovana Ćurčića, njegov kolega iz suprotnog tabora računaće u baražu na sve najvažnije igrače

  • 3

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Španije Albert Selades saopštio je danas spisak igrača za utakmice protiv Srbije u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo 2015. godine na kojem se nalaze najbolji igrači koje ova selekcija ima u ovom uzrastu.

Pored El Hadadija, na spisku su, između ostalih i fudbaleri Liverpula Alberto Moreno i Havi Mankiljo, vezni igrač Reala Isko i napadač Juventusa Alvaro Morata.

Međutim, izostaće standardni levi bek Huan Bernat, član Bajerna, koji je dobio poziv selektor seniorskog tima Visentea del Boskea za kvalifikacione mečeve protiv Slovačke i Luksemburga.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Fernando Pašeko, Kepa, Daniel Sotres

Odbrana: Pablo Insua, Alberto Moreno, Havi Mankiljo, Mark Munijesa, Žonatan Kastro, Hoze Gaja, Serhi Gomez.

Sredina terena: Isko, Serhi Roberto, Serhi Darder, Saul Niguez, Pablo Sarabija, Ðerar Deulofeu, Oliver Tores.

Napad: Alvaro Morata, Munir El Hadadi, Sandro Ramirez, Iker Munijain.

Dakle, za razliku od Radovana Ćurčića koji će sa izuzetno oslabljenim sastavom, jer je su naši najbolji igrači priključeni A selekciji, morati da se suprotstavi evropskom prvaku, njegov kolega sa suprotne strane računa na najjači tim.

Prva utakmica između Srbije i Španije igra se u petak, 10. oktobra, od 17 sati u Jagodini, a revanš je četiri dana kasnije u Kadizu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbenda

    3. oktobar 2014 | 20:21

    Ovi bi i našu A selekciju pokidali...

  • džordž

    3. oktobar 2014 | 21:00

    savez je trebao da izvrši pririsak na advokata da pusti mladje igrače za najvažniji meč mlade rep na koje ionako ne računa protiv jermenije !!

  • Krcko

    4. oktobar 2014 | 00:18

    Pa lako je Spancima kad oni imaju 100 takvih igraca...mi moramo u A selekciju da zovemo najbolje,jer ko bi u reprezentaciji zamenio Markovica,Mitrovica,Nastasica... ako bi se oni pustili da igraju za mlade...nece valjda iz nase lige zvati zamene za njih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA