Darko Stanić odstranjen iz ekipe!

- Kao profesionalac sam se spremao za meč protiv Meškova, i zaista sam više nego iznenađen što nisam u sastavu - poručio je naš golman

  • 2

Golman srpske rukometne reprezentacije Darko Stanić odstranjen je iz tima Metalurga uoči puta na meč 2. kola Lige šampiona protiv beloruskog Brest Meškova.

Stanić je zajedno sa Rusom Pavelom Atmanom eliminisan iz tima, i nije dobio nikakvo obrazloženje za takvu odluku.

- Bio sam šokiran! Kao profesionalac sam se spremao za meč protiv Meškova, i zaista sam više nego iznenađen što nisam u sastavu. Nismo dobili nikakvo obrazloženje. Želeo sam da idem u Brest. Nije moja odluka da ne putujem... - rekao je Stanić za "Žurnal".

Reprezentativni golman Srbije pre otvaranja sezone u Ligi šampiona, pre nedelju dana protiv Pariz Sen Žermena, branio je samo desetak minuta i to na turniru u Strugi, a protiv francuskog tima bio je jedan od najboljih aktera sa 14 odbrana, piše sportski dnevnik.

- Ni na jednom meču gde nisam bio u sastavu nije bilo mojom voljom. Pred utakmicu sa Parizom mi je rečeno da ću da branim, izašao sam i branio najbolje što sam mogao. Ali, ovo je došlo kao grom iz vedra neba i za mene i za Atmana, a nikakvo objašnjenje nismo dobili...

Situacija u makedonskom šampionu je napeta već neko vreme, igrači od maja nisu dobili plate, duguju im se i premije. Nekoliko prvotimaca je, navodno, dalo i ultimatum da neće da igraju dok ne dobiju novac.

- Ne želim da idem u detalje, stanje nije dobro već neko vreme. Ranije kada sam imao ponuda su tražili velika obeštećenja, sada se sve komplikuje, počela je sezona, nije lako naći adekvatan klub. Ako dođem u situaciju da raskinemo saradnju, a sad i pravno mogu to da zatražim, obzirom na neispoštovane ugovorne obaveze, postoji verovatnoća da odem. Međutim, nadam se da još postoji mogućnost i da ostanem, kao i još neki igrači. U toku naredne nedelje ćemo verovatno znati, kako i šta dalje - rekao je Darko Stanić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goral

    4. oktobar 2014 | 11:20

    Metalurg je u finansiskim problemima, ako brani Stanic na dve utakmice nece moci da brani za drugi klub koi se takmici u ligi cham.99, 9% odlazi iz Metalurg.

  • Dejan B.

    4. oktobar 2014 | 13:35

    Ne daj se majstore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA