ANA SE KASNO PROBUDILA: Šarapova u finalu Pekinga (VIDEO)

Ruskinja savladala našu teniserku rezultatom 6:0, 6:4

  • 1

Kolaps igre koju je Ana Ivanović gradila tokom turnira u Pekingu usledio je u polufinalu protiv Marije Šarapove, koja je slavila protiv naše igračice u dva seta - 6:0, 6:4.

Ispostavilo se da je gubitak prvog seta skupo koštao Anu, koja je znatno poboljšala svoju igru u nastavku.

Nije Marija bila toliko dobra, složiće se svi koji su gledali duel ruske i srpske lepotice, nego je Ivanovićeva bila neprepoznatljiva i bukvalno joj ništa nije išlo od ruke u tom prvom delu igre. Čak neiznuđenih 14 grešaka je Ana napravila, ne uspevši da osvoji nijedan jedini gem ni na svoj servis, mada je imala tri brejk prilike.

Drugi set je Šarapova otvorila novim brejkom, ali je usledilo Anino buđenje. Zaigrala je Srpkinja dosta agresivnije, razbijala je Mariju riternom, a ova je pod pritiskom popuštala i pravila greške.

U nastavku ipak, Ana je poremetila ponovo svoju igru, a Šarapova je napravila brejk. Trudila se Ivanovićeva do poslednjeg gema, u kom je Šarapova servirala za set i napravila četiri duple greške za deset minuta drame, ali Ana nije napravila preokret.

Šarapova će u finalu igrati sa Petrom Kvitovom, koja je savladala Samantu Stosur.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA