Košarkaši Partizana u problemu zbog 5.000 evra?

Slovenači mediji navode da crno-beli moraju da izmire i kamate prema Jaki Klobučaru

  • 6

Tokom petka pojavila se informacija da je KK Partizan izmirio dugovanja prema Jaki Klobučaru i da će moći da registruje novajlije, ali slovenački mediji javljaju da i dalje ništa nije gotovo i da je sporno 5.000 evra.

Naime, košarkaški portal "košarka.si" tvrdi da Partizan duguje još 5.000 evra Klobučaru na ime kamata i da ima rok da do 15. oktobra isplati tu sumu kako bi blokada bila ukinuta.

Prethodno su crno-beli uplatili, uz pomoć prijatelja, 72.000 evra i očekuje se da će pridošlice biti na raspolaganju Dušku Vujoševiću od drugog kola ABA lige. U prvom srpski šampion gostuje Solnoku u subotu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    4. oktobar 2014 | 20:12

    Ma kakav problem,to se Dule MAG samo zeza sa vama..xxaaxxaa..SILE ZLA PONOVO JASU..XXAAXXAA..Niko nam nista ne moze,JACI SMO OD SVIH,jos kada nam CRNO-BELI triling pojacanja stigne-Bo Mekejleb,Macvan i najveci GROBAR SASA PAVLOVIC uz uskoro oporavljenog kapitena GAGIJA MILOSAVLJEVICA-PONOVO NABIJANJE KOMPLEKSA ZA NAREDNIH STO GODINA SA SVOM "NIKADA JACOM" POSTAVOM KKCAFMP...XXAAXXAA Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • ks

    4. oktobar 2014 | 17:59

    E nek ide vise u pm sve, i 150 i 5. Ako nemozete da nafjete pare sklonite se brate u stranu, hvala vam i dovidjenja.

  • Maks

    4. oktobar 2014 | 17:22

    Ajde Dodik plaćaj.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA