Zvezda kaznila Blažiča oduzimanjem dve plate zbog udesa koji je pijan izazvao!

Slovenački reprezentativac snosiće posledice zbog vožnje u pripitom stanju i izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj na svu sreću nije bilo teže povređenih

  • 2

Košarkaš Crvene zvezda Jaka Blažič snosiće posledice zbog udesa koji je izazvao u subotu u ranim jutarnjim časovima, kada se pod dejstvom alkohola svojim autom zakucao u taksistu. Osim što je morao kod sudije za prekršaje gde je platio kaznu od 16.000 dinara, slovenačkog reprezentativca je kaznio i klub.

Prema klupskom Disciplinskom pravilniku njemu će biti oduzete dve mesečne plate i moraće da nadoknadi sam kompletnu materijalnu štetu koju je prouzrokovao.

- Svesni smo da je u ovom trenutku Jaki BLažiču najteže, jer se uvek isticao primernim ponašanjem, a prema svim obavezama se odnosio maksimalno profesionalno. Pogrešio jeste, a za svoj postupak snosi odgovornost. Sigurni smo da je izvukao pouku, a najvažnije je da nije bilo povređenih - navodi se u saopštenju na klupskom sajtu i još se dodaje.

- KK Crvena zvezda Telekom izražava žaljenje zbog ovog događaja i kao klub koji veliku pažnju poklanjadruštvenoj odgovornosti, daće svoj doprinos u akcijama koje imaju za cilj povećanje bezbednosti u saobraćaju.

Na svu sreću u nesreći nije bilo teže povređenih, a povodom svega toga oglasio se i Blažič koji žali zbog svega što se dogodilo i preuzima potpunu odgovornost na sebe.

- Žao mi je zbog svega što se desilo i preuzimam potpunu odgovornost. Izvinjavam se taksisti sa kojim sam se sudario, ali i mom klubu i navijačima zbog svih neprijatnosti koje sam prouzrokovao - rekao je Blažič.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA