Ni nepostojeći penal nije oduzeo trijumf Liverpulu, dva sjajna gola Sitija za 5 minuta! (VIDEO)

Posle tri sušna kola "crveni" sa Enfilda su konačno ostvarili trijumf iako je sudija dosudio jednaesterac za protivnika, a da je faul bio van kaznenog prostora

  • 0

Subota u Premijer ligi je bila dan za domaćine. Od pet do sada odigranih mečeva u 7. kolu čak na tri su trijumfovali timovi koji su igrali na svom terenu, dok su u dva meča osvojili po bod.

Liverpul je konačno uspeo da ostvari trijumf 3:1 nad VBA, posle tri sušna kola i uhvati poslednji voz za priključak gornjem delu tabele. Bez Lazara Markovića u timu i sa Balotelijem na klupi, Brendan Rodžers je odlučio da vidi kako će u napadu funkcionisati prošlogodišnji tandem Sautemptona Lalana - Lamber i to se pokazalo kao dobitna kombinacija.

Odlični krilni napadač je postigao svoj prvenac u crvenom dresu na samom isteku prvog poluvremena za ogromnu radost na tribinama.

Posle desetak minuta igre u drugom poluvremenu dogodio se najupečatljiviji detalj na meču. Barahino je pao u šesnaestercu Liverpula posle starta Lovrena i sudija je pokazao na belu tačku. Međutim, na usporenom snimku se jasno videlo da je prekršaj napravljen van kaznenog prostora, ali arbitar nije promenio svoju odluku, a igrač nad koji je napravljen prekršaj nije propustio priliku da donese poravnanje.

Ipak, "crveni" su došli do gola koji im je doneo pobedu preko Hendersona u 61. minutu, ali najveće zasluge za ovaj pogodak bi trebalo da idu mladom Sterlingu koji je pokazao šta znači biti uporan.

Mančester Siti se dugo mučio u gostima protiv Aston Vile. tačnije do 82. minuta kada je Jaja Ture pokazao zašto je i dalje najbolji igrač Građana. Gol koji nikako ne sme da se prepričava, nego se mora pogledati. Tačku na nova tri boda stavio je KunAguero u 87. minutu, takođe sjajnim i preciznim udarcem.

Premijer liga, 7. kolo:

Subota

Hal - Kristal Palas 2:0

(Dijame 61, Jelavić 89)

Lester - Barnli 2:2

(Šlup 34, Mahrez 41 - Kajtli 39, Valas 90)

Liverpul - Vest Bromvič Albion 2:1

(Lalana 45, Henderson 61 - Berahino 51. penal)

Sanderlend - Stouk 3:1

(Vikam 4, Flečer 23, 75 - Adam 15)

Svonsi - Njukasl 2:2

(Boni 17, Rutlidž 50 - Sise 43, 75)

Aston Vila - Mančester Siti 0:2

(Ture 82, Aguero 87)

Nedelja

Mančester junajted - Everton 13.00

Čelsi - Arsenal 15.05

Totenhem - Sautempton 15.05

Vest Hem - KPR 17.15

Tabela: Čelsi 16, Mančester Siti 14 (+1), Sautempton 13, Svonsi 11 (+1), Arsenal 10...KPR 4, Njukasl 4, Barnli 4.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA