Srpskoj košarkašici se nude čak tri WNBA tima, ali nju tata ne pušta da ide u Ameriku!

Devojka za koju Amerikanke nisu imale rešenje u direktnom duelu pokazala je da je spremna za najjaču žensku košarkašku ligu na svetu

  • 7

Ana Dabović jedna je od najboljih srpskih košarkašica, a to je pokazala i svojim igrama Svetskom prvenstvu u Turskoj. Ipak, najbolju partiju je čini se pokazala u duelu sa najjačom svetskim timom, selekcijom SAD.

Nisu znale prosto Amerikanke kako da zaustave devojku koja im je u prvih 20 minuta ubacila 22 poena, pa su kasnije pribegle i grubim faulovima. Svojom igrom u tom meču je mlađa od sestara Dabović pokazala da itekako može da se nosi sa najboljim igračicama sveta i stoga je logično da je novinari pitaju da li misli da je spremna za WNBA ligu.

- Imam tri ponude iz WNBA sada, a zvali su me i ranije. Baš mi je juče Tina Čarls sa kojom sam igrala prošle godine u Dinamu iz Moskve prenela poziv Njujork Libertija, a i Jelena Milvanović mi je rekla da su iz njenog Vašingtona takođe zainteresovani. Videćemo, polako - rekla je za "Sport" Ana, a zatim otkrila da postoji neko u njenoj porodici ko ne bi voleo da ona ode "preko bare".

- Ja bih to probala, ali tata je protiv. Mada, ako odlučim da odem, srediću ja to, ubediću ga - kroz osmeh je ispričala 25-godišnja igračica Srbije.

U svakom slučaju jedne dileme nema, Dabovićeva jeste zrela i spremna za najjaču žesnku košarkašku ligu, a to su dobro osetile na svojoj koži pomenuta Tina Čarls i njene drugarice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ironičar

    5. oktobar 2014 | 03:07

    A zašto pričate da mora da ide? Zašto baš crna Amerika? Ona je pokazala kvalitet mnogo bolji od američkog gmo kvaliteta. U Evropi ima dosta odličnih i bogatih klubova za nju.. a ako već reši da ide neka ide kod Milovanovićeve, mada ja sam protiv te isforsirane Amerike, njima je samo profit pa onda sve drugo...

  • zv

    5. oktobar 2014 | 00:06

    idi obavezno i srecno!!! :-)

  • Thrylos

    5. oktobar 2014 | 00:08

    Idi sta cekas, kajaces se jednog dana ako ne odes..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA