Partizan umalo prokockao 2:0, fenomenalni Lukač sačuvao crno-bele! (VIDEO)

U poslednjoj utakmici osmog kola Jelen Superlige, Partizan je u Lučanima savladao Mladost rezultatom 2:1

  • 22

Partizan je nastavio sa sjajnim partijama u Jelen Superligi. Crno-beli su u okviru osmog kola Jelen Superlige savladali Mladostiu Lučanima rezultatom 2:1 i tako se vratili na čelo tabele. Golove za klub iz Humske postigli Petar Škuletić u finišu prvog poluvremena i Danko Lazović u 62. minutu, dok je Eze deset minuta pre kraja postavio konačan rezultat.

Izabranici Marka Nikolića nisu blistali na ovom gostovanju, ali su iskoristili svoje šanse, za razliku od domaće ekioe i nastavili sa trijumfalnim nizom ove sezone na domaćoj sceni. Ovim trijumfom crno-beli su se vratili na prvo mesto sa istim brojem bodova kao i Vojvodina, dok Crvena zvezda ima bod manje, ali Partizan ima i utakmicu manje.

Stadion: FK Mladost

Gledalaca: 2000

Sudija: Danilo Grujić

Strelci: Škuletić 45+1, Lazović 62, Eze 74

Mladost: Krznarić - Adamović - Golemić - Radin - Jovanović (od 68. Pešić) - Milosavljević (od 81. Crnomarković) - Gavrić - Milunović - Petrović - Eze - Zonjić

Partizan: Lukač - Volkov - Stanković - Ćirković - Vulićević - Marković - Ilić - Grbić (od 60. S. Ilić) - Pantić (od 82. Luka) - Lazović (od 90. Kojić) - Škuletić

Prvih 45 minuta u Lučanima, obeležila je tvrda i nezanimljiva igra. Partizan je krenuo malo konkretnije imao par solidnih situacija preko Saše Marković, ali nije bilo prave opasnosti po gol Krznarića. Sa druge strane, domaći tim se dobro branio, a u napadu nije mogao ništa da uradi.

Kada se svima činilo da će se na odmor otići bez golova, crno-beli su došli u vođstvo. Igrao se prvi minut nadoknade kada je idealan centaršut Vulićevića iskoristio Škuletić i glavom postigao svoj sedmi gol ove sezone u Jelen Superligi, a 12 ukupno u sezoni.

Drugo poluvreme je otpočelo inicijativom domaće ekipe, ali su im gosti brzo stavili do znanja da ne mogu da se nadaju izjednačenju. U 13. minutu nastavka igre, posle velie greške Golemića, Danko Lazović je iskoristio sjajnu šansu i duplirao prednost svoje ekipe.

Partizan je imao nameru da rutinski privede kraju, ali je to sprečio Frajdeja Eze u 73. minutu kada je sjajno reagovao posle centaršuta Miloša Adamovića i smanjio prednost crno-belih.

Mladost je od tog trenutka krenula svim silama po bod i imala je ekipa Nenada Milovanovića sjajnu šanse za izjednačenje, ali je u prvom navratu Lukač uspeo da ukroti odličan udarac Ezea, dok je u trećem minutu nadoknade Eze šutirao pored gola iz sjajne situacije.

Rezultati 8. kola JSL:

Subota:

Jagodina - Borac 2:0

OFK Beograd - Donji Srem 4:0

Radnički 1923 - Rad 0:3

Radnički Niš - Čukarički 2:1

Spartak - Napredak 0:0

Crvena zvezda - Voždovac 2:2

Vojvodina - Novi Pazar 1:0

Nedelja:

Mladost - Partizan 1:2

(Eze 73 - Škuletić 45+1, Lazović 62)

TABELA: Partizan 21 (-1), Vojvodina 21, Crvena zvezda 20, OFK Beograd 14, Spartak 14, Čukarički 12, Donji Srem 11....Napredak 4, Radnički 1923 4, Voždovac 4.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E grobari ...

    5. oktobar 2014 | 20:13

    Tužno je da se radujete ovakvom timu koji imate.Bedni ste i jadni i to vam je Asteras i pobedio.Vi umesto da ste zabrinuti,kao i svi mi u srpskom fudbalu vi se ponašate kao da za Real navijate i što je najgore mislite da imate jak i slavan klub.Smejurija.Zvezda je slaba takođe,loša..ali ništa gora od Partizana i logično je da odigra i po neki remi,pa čak i da izgubi,ali u ovoj jadnoj ligi je poznato da se ne ponašaju svi isto.Ni sudije ni igrači i uprave drugih klubova.Na primer danas samo pogledajte kod oba gola kako su se sklonili igrači vaše dugogodišnje filijale koja je i vraćena u Superligu neregularno samo zbog ovakvih stvari.Sledeće godine doćiće Metalac.I tako u krug.A protiv Zvezde svi igraju srcem,hrabro..a ako ne mogu da se odupru ili suprostave,tu su sudije da pomognu.

  • grobar do koske

    5. oktobar 2014 | 18:14

    Uprkos sa pojedinih strana,podmetanja,saplitanja,pokusaja zaludnih otimacina,stvari se vracaju u normalu,Institucija je na svom,prirodnom,prvom mestu,a vi sa pecurkane imate izbor:(sto zbog raznoraznih mahinacija u protekloj deceniji i UEFINE pretnje,a i zbog duga od 60 000 000..)ili borba za TRECE i CETVRTO mesto u JSL(posto je VOSA sigurno druga..) ili borba za TRECU ili CETVRTU LIGU SRBIJE...XXAAXXAA...Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Vozdovac

    5. oktobar 2014 | 18:31

    Nemojte tako... Zlezdana je ove sezone sve ulozila na basket... ali tu se pita alhemicar DV

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA